• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
15:48
Kayıtlar eylül ayında yapılacak
13:38
Sapmaz, Open 2025 golf turnuvasında şampiyon oldu
13:33
Eğitimde Canik Belediyesi Rüzgârı
13:26
TEKNOFEST 2025’İN İSTANBUL FİNALİNDE
13:22
DOĞA İLE VAKİT GEÇİRMEK İSTEYENLERİN TERCİHİ: ÇINARSUYU TABİAT PARKI
13:17
Bafra Görme Engelliler Derneği’nden Unutulmaz Piknik Etkinliği
13:15
“Biorezonans vücudun savunma mekanizmasını güçlendiriyor”
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Menemen'de Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'den Zafer Konseri
MAGAZİN
Yayınlanma: 31 Ağustos 2023 - 12:59

Menemen'de Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'den Zafer Konseri

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101

MAGAZİN
31 Ağustos 2023 - 12:59
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Menemen'de Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'den Zafer Konseri
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü Menemen’de coşkuyla kutlandı. Menemen’in cadde ve sokakları kırmızı beyaza büründü. Menemen Belediyesi, filosuna kattığı 100 yeni araç ile Zafer Konvoyu düzenledi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici konserleri de vatandaşları mest etti. Konser öncesi 30 Ağustos’un önemine değinen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Büyük Zafer’le birlikte bugün üzerinde özgürce yaşadığımız toprakların ebedi ve ezeli vatanımız olduğu bir kez daha tescil edilmiştir. Bu vatana dün de sahip çıktık, bugün de çıkıyoruz, yarın da çıkacağız. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” dedi. Sanatçıları vatandaşların arasına eşi Filiz Pehlivan ile birlikte izleyen Aydın Pehlivan’ın eşiyle dansı da büyük alkış aldı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Menemen’de de törenlerle kutlandı. Büyük Zafer’in coşkusu sabah Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelen koyma töreni ile başladı. Törene İzmir Vali Yardımcısı İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kaçar, siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri, gaziler, mahalle muhtarları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Protokolün Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Menemen Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabulünün ardından Atatürk Caddesi’nde bando eşliğinde kutlama ve geçit töreni düzenlendi. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve Menemen Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı. Protokol daha sonra Yıldız Tepe'deki Kubilay Şehitliği’ne geçti. Okunan duaların ardından şehit kabirlerine karanfil bıraktı. 

 

100 ARAÇLA ZAFER KONVOYU

Törenin ardından, Menemen Belediyesi’nin 150 milyon lira bedelle satın aldığı 100 yeni araç, ilçede ‘zafer turu’ attı. Her mahalleyi gezen ve araçların önlerine Türk bayrağı asılı olan konvoya Menemenliler de alkışlarıyla destek verdi. 

 

PEHLİVAN: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Büyük Zafer’in 101. yıl dönümü kutlamaları akşam Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserlerle devam etti. Konser öncesi meydanı dolduran vatandaşlara seslenen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Şanlı milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen yürüttüğü kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos 1922’de kesin ve tartışmasız bir zaferle neticelendirmiştir. ‘Büyük Zafer’le birlikte bugün üzerinde özgürce yaşadığımız toprakların ebedi ve ezeli vatanımız olduğu bir kez daha tescil edilmiştir. Bu yüzden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak, sadece bir tarihi olayı anmak değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık aşkını, azmini ve vatan sevgisini bir kez daha hatırlamak demektir. Bu destansı zaferle birlikte, ortak mirasımız olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmış oldu. Bizler tıpkı 101 yıl önce olduğu gibi yine aynı birlik ve beraberlik duygularımızla, yan yana, omuz omuza Menemen dayanışması ve duyarlılığı ile çalışmaya dün olduğu gibi bugün de, yarın da var gücümüzle devam edeceğiz. Ben bu vesile ile bize bu muhteşem zaferi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı. Pehlivan’ın konuşması ile gökyüzü havai fişeklerle aydınlandı.

 

KLARNETİYLE BÜYÜLEDİ

Konuşmanın ardından sahneye ilk olarak klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici çıktı. Klarneti ve orkestrası ile dinleyenleri mest eden Şenlendirici, “Bir Bergamalı kardeşiniz olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Menemen’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Ülkemizin Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi. 

Daha sonra sahneye çıkan arabesk müziğin ünlü ismi Hakan Altun, seslendirdiği birbirinden güzel aşk şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Başkan Vekili Pehlivan, Hakan Altun’un şarkılarına eşi Filiz Pehlivan ile dans ederek eşlik etti. Gecenin sonunda sanatçılara hediye takdim eden Pehlivan, “30 Ağustos coşkumuza renk katan kıymetli sanatçılarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir
Performansı Yine Hayranlık Uyandırdı
Performansı Yine Hayranlık Uyandırdı
Deniz Seki'den sahnelere dönüş hamlesi
Deniz Seki'den sahnelere dönüş hamlesi
Sahipsizler Dizisinde Kına Gecesi Hazırlığı
Sahipsizler Dizisinde Kına Gecesi Hazırlığı
Her yaş grubuna hitap ediyor
Her yaş grubuna hitap ediyor
Son Haberler
Kayıtlar eylül ayında yapılacak
Kayıtlar eylül ayında yapılacak
Sapmaz, Open 2025 golf turnuvasında şampiyon oldu
Sapmaz, Open 2025 golf turnuvasında şampiyon oldu
Eğitimde Canik Belediyesi Rüzgârı
Eğitimde Canik Belediyesi Rüzgârı
Atakum Belediyesi Geleneksel 2. Fındık Festivali başlıyor
Atakum Belediyesi Geleneksel 2. Fındık Festivali başlıyor
TEKNOFEST 2025’İN İSTANBUL FİNALİNDE
TEKNOFEST 2025’İN İSTANBUL FİNALİNDE
Çok Okunan Haberler
Birleştirici ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yeniden adayım.
Birleştirici ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yeniden adayım.
TRAFİK RAHAT NEFES ALDI...
TRAFİK RAHAT NEFES ALDI...
Geleceğin Yıldızı: Muhammed Emin Akkaya
Geleceğin Yıldızı: Muhammed Emin Akkaya
Çeşme Büyük Zaferi Coşkuyla Kutladı
Çeşme Büyük Zaferi Coşkuyla Kutladı

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.