• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
11:32
Süper Lig'de 11. hafta yarın başlıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. İlkem Özar, Kaspersky'nin yeni Genel Müdürü Oldu!
TEKNOLOJİ
Yayınlanma: 22 Mart 2023 - 11:04

İlkem Özar, Kaspersky'nin yeni Genel Müdürü Oldu!

Kaspersky, sektörün deneyimli isimlerinden İlkem Özar'ın Türkiye Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu

TEKNOLOJİ
22 Mart 2023 - 11:04
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
İlkem Özar, Kaspersky'nin yeni Genel Müdürü Oldu!
Kaspersky, sektörün deneyimli isimlerinden İlkem Özar'ın Türkiye Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu. Özar’ın öncelikli hedefleri arasında müşteri memnuniyetine odaklanmak, Kaspersky'nin kurumsal iş biriminde daha agresif bir büyümeye imza atmak, sektörde daha güçlü varlık ortaya koymak, B2B portföyünde daha fazla iş ortağı edinmek ve şirkete daha fazla müşteri kazandıracak sağlam stratejiler kurgulamak yer alıyor.

Kaspersky Türkiye Genel Müdürü olarak göreve başlayan Özar, şunları söyledi: "Kaspersky Türkiye pazarında güçlü bir performans sergiliyor. Şirket 2022 yılında B2B satışlarında %64 büyüme kaydetti. Türkiye Genel Müdürü olarak temel önceliklerim en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlayarak ve güçlü ve yetenekli bir ekosistem kurarak, Kaspersky’nin Türkiye'de önemli ölçüde gelişmesini sağlamak olacaktır. Bu amaçla bölgedeki teknik destek ve iş ortağı ağımızın yanı sıra mevcut iş ortaklarımızla iş birliklerimizi artırarak ve yenilerini ekleyerek güçlendireceğiz. Böylece Kaspersky’nin kanıtlanmış ve güvenilir siber güvenlik çözümlerini Türkiye'de kolayca erişilebilir hale getireceğiz. Kaspersky gibi dünyayı siber güvenli hale getirme konusunda ön saflarda yer alan birinci sınıf bir siber güvenlik şirketinin parçası olmaktan gurur duyuyorum."

1998 yılından buyana bilişim sektöründe üst düzey yöneticilik yapan ve 2010 yılından bu yanana da siber güvenlik alanında çalışmalar yürüten İlkem Özar, KOBİ, orta ölçekli ve kurumsal segmentlerde köklü bir deneyime sahip. Özar, Kaspersky Orta Doğu, Türkiye ve Afrika bölgesine bağlı olarak çalışmalarını yürütecek.  

Atamayla ilgili olarak Kaspersky Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Genel Müdürü Amir Kanaan ise görüşlerini şöyle paylaştı: "İlkem'in ekibe katılmasıyla uzmanlığının ve yerel pazarın ihtiyaçlarına dair derinlemesine anlayışının KOBİ ve kurumsal pazarlardaki gelişimimizi daha ileriye taşıyacağına, bizim için önemli bir pazar olan Türkiye'deki yeni girişimleri ve iş büyümesini teşvik edeceğine inanıyorum."

Kaspersky, Türkiye Pazarındaki Konumunu Güçlendiriyor

Kaspersky, Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirme stratejisinin bir parçası olarak Ar-Ge'ye de yatırım yapıyor ve siber güvenlik iş gücünü geliştiriyor. Ocak ayında Türkiye'den yeni bir güvenlik araştırmacısı şirketin Global Araştırma ve Analiz ekibine katıldı. Gelişmiş güvenlik uzmanları grubunun bir parçası olan Mert Değirmenci, özellikle Türkiye'deki siber tehdit ekosistemini ve ülkemize yönelik tehditleri izlemeye odaklanacak.

Kaspersky, son yıllarda ürün ekosistemini ve özellikle kurumsal güvenlik ürünleri portföyünü müşterilerine daha iyi koruma sağlamak için üstün tehdit zekasına dayalı çözümlerle genişletiyor. Şirket, kurumsal müşterilerine Kaspersky Endpoint Security for Business ve Kaspersky Industrial Cybersecurity gibi kapsamlı entegre çözümler, Kaspersky Endpoint Detection and Response ve Kaspersky Managed Detection and Response gibi özel çözümler ve tehdit istihbaratı hizmetleri sunuyor. Kaspersky ayrıca Siber Bağışıklık yaklaşımına dayalı çözümler sunarak dijital dönüşüme dair yeni bir yaklaşım geliştiriyor. Bu konsept, siber tehditler tarafından istismar edilmesi neredeyse imkansız olan ve kritik altyapıların koruması açısından son derece önemli potansiyel güvenlik açıklarının sayısını en aza indiren çözümler ortaya koymaya odaklanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir
Milli Muharip Uçak KAAN için geri sayım başladı
Milli Muharip Uçak KAAN için geri sayım başladı
15 yaş altına sosyal medya düzenlemesi için 6 aylık takvim
15 yaş altına sosyal medya düzenlemesi için 6 aylık takvim
Türksat 6A ile Küresel Yayıncılık Gücü
Türksat 6A ile Küresel Yayıncılık Gücü
“50 Kanal Türksat 6A Üzerinden Yayın Yapacak”
“50 Kanal Türksat 6A Üzerinden Yayın Yapacak”
Son Haberler
Süper Lig'de 11. hafta yarın başlıyor
Süper Lig'de 11. hafta yarın başlıyor
İlkadım Belediyesi ‘Bebek Dostu Kuruluş’ Unvanını Aldı!
İlkadım Belediyesi ‘Bebek Dostu Kuruluş’ Unvanını Aldı!
15 Kasım’a dikkat!
15 Kasım’a dikkat!
Canikli Sporcular Madalyaları Sildi Süpürdü
Canikli Sporcular Madalyaları Sildi Süpürdü
Altın fiyatları haftanın üçüncü gününde yükselişte
Altın fiyatları haftanın üçüncü gününde yükselişte
Çok Okunan Haberler
KADES VE ELEKTRONİK KELEPÇE ETKİN KULLANILACAK
KADES VE ELEKTRONİK KELEPÇE ETKİN KULLANILACAK
Fatih Erbakan Güreşleri Takip Etti
Fatih Erbakan Güreşleri Takip Etti
Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz
Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz
Trend Micro 2023 yılına yönelik siber güvenlik tahminlerini açıkladı
Trend Micro 2023 yılına yönelik siber güvenlik tahminlerini açıkladı

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.