• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
12:36
"Sezona Damga Vurduk, Kenetlendik"
12:33
Uzmanlar diyet trendlerine karşı uyarıyor”
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. "Cumhur İttifakı adaylarımız yerelde kalkınmanın, hizmetin kaptanı olacak"
GÜNDEM
Yayınlanma: 03 Mart 2019 - 11:05

"Cumhur İttifakı adaylarımız yerelde kalkınmanın, hizmetin kaptanı olacak"

"Cumhur İttifakı adaylarımız yerelde kalkınmanın, hizmetin kaptanı olacak" AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Kalkınma yerelden başlayacaksa Cumhur

GÜNDEM
03 Mart 2019 - 11:05
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
"Cumhur İttifakı adaylarımız yerelde kalkınmanın, hizmetin kaptanı olacak"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Kalkınma yerelden başlayacaksa Cumhur İttifakı adaylarımızın hepsi bu işin tam bir biçilmiş kaptanıdır." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak ve Havza ilçelerinde 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi'nde teşkilat ve parti üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu'na destek istedi. Daha sonra Havza ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden Yılmaz, Cumhur İttifakı adayı Sebahattin Özdemir, İlçe Başkanı Kadir Kayan,  Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile birlikte teşkilat üyeleri, esnaf ve vatandaşlarla buluştu, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi.

SKM'lerde gerçekleşen toplantılara Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanları da katılırken, birlik beraberlik, el ele Cumhur İttifakı'nın başarısı noktasında ortak mesajlar verildi.

Programında açıklamalarda  bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  Büyükşehir Belediyesi'nde Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir'e ve ittifakın tüm ilçe belediye başkan adaylarına halkın gönülden desteğini istedi.

"İYİLER VE KÖTÜLER MÜCADELESİ VERİLİYOR"

Dünya'nın büyük bir sınav verdiğini resmen iyiler ve kötülerin mücadelesinin yaşandığını ifade eden Yılmaz, "İyiler bir tarafta, kötüler ise diğer yerde. Onlar kirli emellerini gerçekleştirmek için uğraşıyor, iyiler ise büyük bir mücadele veriyor. Dünya bu hale geldi. Bakın bölgemizde, Dünya'da bir çok ülke parçalandı. Başka milletlerin ülkelerine göz dikenler her yolu deniyor. Türkiye'de çok büyük badireler atlattı. Köklü bir devlet olması, gücünü artırarak muhafaza etmesi, birlik ve beraberliğini koruması, halkından gücünü alan ve dik duran bir iktidarın devlet yönetiminde olması, mazlumların duaları bizleri muhafaza etti. 'Beka' düşünülerek yapılan Cumhur İttifakı da bu düşünceden, niyetten ortaya çıktı.  Şayet ülke yönetimi güçsüzleşir, kirli ittifaklar güçlenirse vatanımızı büyük bir tehlike bekliyor. O yüzden diyoruz 'Cumhur İttifakı', O yüzden diyoruz 'Allah Onlara fırsat vermesin', O yüzden diyoruz halkımız yanımızdan hiç ayrılmasın, desteğini sonuna kadar devam ettirsin." diye konuştu.

"HALKIMIZ KİRLİ OYUNLARI İTTİFAKLARI ÇOK İYİ GÖRDÜ"

"Türkiye üzerine oynanan parçalama, bölme, yıkma ittifaklarını, zihniyetlerini halkımız çok iyi gördü ve onlara fırsat vermeyecektir." diyen Yılmaz, "Yerel seçimler şuan ülkenin geleceği açısından çok önemli. Tüm kazanımlarımızın yerelden başlayarak korunması şart. Hatırlayın belediyelerin hendek kazmasını, hatırlayın kapılarını halkın yüzüne açmayanları, şehirlerin geri gitmesi için uğrayanları. Yerel yönetimler şehirlerin temel direğidir. Temel sağlam olmazsa şehirlerimiz çöker, gün geçtikçe kan kaybeder. Bu Türkiye'nin de gerilemesi demektir. Kalkınma yerelden başlayacaksa Cumhur İttifakı adaylarımız bu işin tam bir kaptanı olacaktır. " şeklinde konuştu.

Yılmaz, programında çocuklarla ise yakından ilgilendi.

 

İlginizi Çekebilir
Başkan Basınla Buluştu
Başkan Basınla Buluştu
Kavsiyad Mirra Marin Caffe'de Toplandı.
Kavsiyad Mirra Marin Caffe'de Toplandı.
Kurumsal içi Eğitim Uzmanı Elif Sezen'den Mali Müşavirlere Motivasyon Eğitimi
Kurumsal içi Eğitim Uzmanı Elif Sezen'den Mali Müşavirlere Motivasyon Eğitimi
Meteoroloji'den sağanak uyarısı
Meteoroloji'den sağanak uyarısı
Son Haberler
"Sezona Damga Vurduk, Kenetlendik"
Uzmanlar diyet trendlerine karşı uyarıyor”
Uzmanlar diyet trendlerine karşı uyarıyor”
Başkan Basınla Buluştu
Başkan Basınla Buluştu
TSO TOPLANTISI YAPILDI
TSO TOPLANTISI YAPILDI
Kavsiyad Mirra Marin Caffe'de Toplandı.
Kavsiyad Mirra Marin Caffe'de Toplandı.
Çok Okunan Haberler
CHP'DE Danışma Kurulu Yapıldı
CHP'DE Danışma Kurulu Yapıldı
Yıl Sonu Sergisi Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda
Yıl Sonu Sergisi Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda
37.yıl kutlama programı gerçekleştirildi
37.yıl kutlama programı gerçekleştirildi
PALANDÖKEN, “Ş.URFA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN SAYISINDA ŞAMPİYON”
PALANDÖKEN, “Ş.URFA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN SAYISINDA ŞAMPİYON”

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.