ÜNYE KALESİ VE TESİSLER BAYRAMDA DOLDU TAŞTI
Ünye’de bayram tatili dolu dolu geçti. Ünye Belediyesi’nin işletmesini yürüttüğü sosyal tesisler, bayram süresince hem ilçe halkının hem de şehir dışından gelen ziyaretçilerin akınına uğradı.
Kurban Bayramı’nda Ünye ziyaretçi akınına uğradı. Tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar ve çeşitli illerden gelen misafirler Ünye’de dolu dolu bayram geçirdi. Bayramın birinci günü kapalı olan Ünye Belediyesi tesisleri ise bayramın ikinci gününden itibaren ziyaretçi akınına uğradı.
Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri, Çocuk Trafik Eğitim Pisti, Asarkaya Kent Ormanı ve Asarkaya Panorama Restoran, Atatürk Parkı, Tilla Kafe ve Batıpark Millet Bahçesi, yoğun ilgi gören mekanlar arasında yer aldı. Özellikle doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen aileler Asarkaya Kent Ormanı’nda zaman geçirirken, çocuklar da Trafik Eğitim Pisti’nde hem eğlendi hem öğrendi.
Tarihi dokusu ve eşsiz manzarasıyla dikkat çeken Ünye Kalesi ise bayramın en çok ilgi çeken noktalarından biri oldu. Restorasyonu tamamlanarak yeniden ziyarete açılan kaleye gelen vatandaşlar, kaleyi ve içinde yer alan dehlizi merakla gezdi.
Ünye Belediyesi’nde tüm birimler, bayram boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına gerekli tüm tedbirleri aldı.
Vatandaşlardan Başkan Tavlı’ya Teşekkür
Bayramın ilk günü akraba ziyaretleri gerçekleştiren vatandaşlar ikinci ve üçüncü günü ise sevdikleriyle vakit geçirdi. Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni tercih eden vatandaşlar son dönemde Ünye’ye kazandırılan yeni tesislerin Ünye’nin gözde mekanları olduğunu belirterek Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ettiler.