• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
16:11
Samsunspor’un Yeni Transferi JaurèsAssoumouMedical Park’ta Sağlık Kontrolünden Geçti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. Türk Telekom ve İTO'dan "KOBİ'lerde Siber Güvenlik" semineri
TEKNOLOJİ
Yayınlanma: 30 Kasım 2022 - 10:00

Türk Telekom ve İTO'dan "KOBİ'lerde Siber Güvenlik" semineri

Türk Telekom ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) iş birliğiyle, ulusal siber güvenlik stratejileri çerçevesinde “KOBİ’lerde Siber Güvenlik” semineri gerçekleştirildi

TEKNOLOJİ
30 Kasım 2022 - 10:00
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Türk Telekom ve İTO’dan “KOBİ’lerde Siber Güvenlik” semineri
Türk Telekom ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) iş birliğiyle, ulusal siber güvenlik stratejileri çerçevesinde “KOBİ’lerde Siber Güvenlik” semineri gerçekleştirildi. Ülke ekonomisinde önemli yeri olan KOBİ’lerin dijital dönüşüm yolculuğunda, veri güvenliğinin önemine dikkat çekilen seminerde, siber güvenlik alanındaki mevcut durum, güncel gelişmeler ve stratejilere yönelik değerlendirmeler paylaşıldı.

Türk Telekom ve İTO, ekonominin bel kemiğini oluşturan KOBİ’lerin dijital dönüşümlerine liderlik etmek ve küresel rekabette avantaj elde etmelerini sağlamak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa Birliği destekli ‘Dijital KOBİ’m projesi kapsamında “KOBİ’lerde Siber Güvenlik” semineri İTO Eminönü Merkez Binası’nda gerçekleştirildi. Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi’nin düzenlediği ‘Siber Güvenlik Haftası’nda gerçekleştirilen seminerde; KOBİ’lerin dijital dönüşüm yolculuğunda veri güvenliğinin önemine ve işletmelerin dijital altyapılarının güncel sistemlerle korunması gerektiğine dikkat çekildi. İTO’da düzenlenen ve 300’e yakın firma temsilcisinin katıldığı “KOBİ’lerde Siber Güvenlik” semineri kapsamında KOBİ’lerin dijital dönüşüm yolculuğunda siber güvenliğin önemi, alınması gereken tedbirler ve KOBİ’leri bu alanda güçlendirecek güncel çözümler masaya yatırıldı.

“KOBİ’lere siber risklere karşı uçtan uca çözümler sunuyoruz”

“KOBİ’lerde Siber Güvenlik” seminerinin gerçekleştirilmesinin ardından etkinliğe dair değerlendirme yapan Türk Telekom Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Eser, bu tür organizasyonların işletmelerin dijitalleşmesi yolunda onlara yol gösterici olduğunu belirtti. Türk Telekom olarak, KOBİ’lere kapsamlı bir teknoloji desteği sağladıklarını da ifade eden Eser, “KOBİ’lerin mevcut teknoloji altyapılarına, iş yapış biçimlerine ve dijital dönüşüm ihtiyaçlarına en uygun yeni nesil teknolojileri; donanım, servis ve danışmanlık hizmetlerimiz kapsamında, tek bir noktadan ve uçtan uca sunuyoruz. Diğer yandan dijital dönüşümün en önemli öğesi verinin korunmasına yönelik stratejik yaklaşımlar geliştiriyoruz. KOBİ’lerimizi rekabette öne çıkaracak yenilikleri benimserken, siber risklere karşı kendilerini koruyabilecekleri kapsamlı çözümler sunuyoruz. İşletmelerin dijital altyapılarının güncel sistemlerle korunmasına büyük önem veriyoruz. Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi’nde 360 derece güvenlik hizmetlerimizle, müşterilerimize yakın geleceğin ve günümüzün siber saldırılarına karşı güvenlik hizmetleri sunuyoruz. Ürün, hizmet ve servislerimizin yanı sıra bulut hizmetlerimiz ve veri merkezimizle her zaman işletmelerin yanında yer alıyoruz” dedi.

Üyeler için dijital dönüşüm

İstanbul Ticaret Odası tarafından geliştirilen ve Türk Telekom'un stratejik ortak olarak destek verdiği Dijital KOBİ'm projesi de dijitalkobim web sayfası üzerinden güvenilir ve kapsamlı bir kurumsal yaklaşımla, İstanbul’daki üyelerin dijital dönüşüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Platform, imalat ve hizmet sektörlerindeki KOBİ’lere 9 farklı dönüşüm alanında eğitim ve danışmanlık gibi hizmetleri sunarak, işletmelerin dijital dönüşümlerini kolaylaştırıyor. Bu kapsamda, Türk Telekom, işletmelere dijital dönüşümlerini kolaylaştıracak ürün, hizmet ve çözümlerini sunarken, ayrıca uluslararası ekonomi ve rekabet koşullarında fayda sağlayacak içerik, sunum ve eğitimleriyle KOBİ’leri destekliyor.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir
“50 Kanal Türksat 6A Üzerinden Yayın Yapacak”
“50 Kanal Türksat 6A Üzerinden Yayın Yapacak”
Atıklar sanatla geri kazanılıyor
Atıklar sanatla geri kazanılıyor
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR TEKNOFEST’TE
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR TEKNOFEST’TE
Projenin amacı
Projenin amacı
Son Haberler
Samsunspor’un Yeni Transferi JaurèsAssoumouMedical Park’ta Sağlık Kontrolünden Geçti
Samsunspor’un Yeni Transferi JaurèsAssoumouMedical Park’ta Sağlık...
Merkez Bankası yıla faiz indirimiyle başladı
Merkez Bankası yıla faiz indirimiyle başladı
 Sosyal destek çalışmaları ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılacak yardımlar ele alındı.
Sosyal destek çalışmaları ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılacak...
Atakum Belediyesinden Uluslararası Yeni İş Birlikleri
Atakum Belediyesinden Uluslararası Yeni İş Birlikleri
Gelenek Devam Ediyor: Karne Hediyeleri Canik Belediyesi'nden
Gelenek Devam Ediyor: Karne Hediyeleri Canik Belediyesi'nden
Çok Okunan Haberler
ESEN’den 2026 Yılı Mesajı
ESEN’den 2026 Yılı Mesajı
Albayrak’ın Regaip Kandili Mesajı
Albayrak’ın Regaip Kandili Mesajı
Samsun’un Sahadaki Genç ve Aktif İsmi: Yunus Keskin
Samsun’un Sahadaki Genç ve Aktif İsmi: Yunus Keskin
Ezeli rekabet değil ebedi dostluk
Ezeli rekabet değil ebedi dostluk

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.