• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
16:11
Samsunspor’un Yeni Transferi JaurèsAssoumouMedical Park’ta Sağlık Kontrolünden Geçti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Tekkeköy'de Girmedik Gönül Bırakmayacağız
GÜNDEM
Yayınlanma: 30 Kasım 2022 - 13:45

Tekkeköy'de Girmedik Gönül Bırakmayacağız

Tekkeköy'de Girmedik Gönül Bırakmayacağız AK Parti mahalle başkanlarıyla yapılan istişare toplantısında konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Heyecanımız ve sevdamızla daha yapacak çok iş, g

GÜNDEM
30 Kasım 2022 - 13:45
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Tekkeköy'de Girmedik Gönül Bırakmayacağız

Tekkeköy'de Girmedik Gönül Bırakmayacağız

AK Parti mahalle başkanlarıyla yapılan istişare toplantısında konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Heyecanımız ve sevdamızla daha yapacak çok iş, götürecek nice hizmetimiz var. Tevazu ve samimiyet ile ilçemizde çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız" dedi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Maraş’ın katılımıyla AK Parti mahalle başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda Ağırlar ve Maraş’ın konuşmaları sonrası söz alan Başkan Hasan Togar, Tekkeköy’ün AK Parti iktidarında milyonlarca liralık yatırım aldığını ve her geçen gün gelişen bir kent olduğunu belirtti. Bunun en son örneğinin Tekkeköy Devlet Hastanesi olduğunu belirten Başkan Togar, "Yaklaşık 9 yıl boyunca yaptığımız milyonlarca liralık yatırımlar bir yana, şehirlerin kaderini değiştirecek yapılar oralara kurulan üniversiteler ve hastanelerdir. Burada da bir hastanemiz var. Allah’tan bir aksilik olmazsa 2023 yılı sonunda Tekkeköy Devlet Hastanesi bitecek. Bizim bu yatırımlar için AK Parti’ye, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a vefa borcumuz var. Bu yatırımlar onun, ülkemizi taşıdığı nokta sayesinde mümkün olabiliyor" diye konuştu.
Geleceğe ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde emin adımlarla yürünebileceğini belirten Başkan Togar, "2023 genel seçimlerine ilerlerken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kararımız çok açık ve nettir. Cumhuriyetimizin 100. yılında güçlü bir Türkiye kararlılığını sürdürmeyi arzuluyoruz. 20 yılda beraber çok yollar yürüdük, çok hendekler aştık. Ülkemiz bizim iktidarımızdan önce birçok kanayan yaraya sahipti. Bir insan yaralıysa bu yaralar birileri tarafından hep kaşınıyorsa iyileşemez, güçlenmek bir yana her geçen gün daha kötü gider ya; bizden önce bu hep böyleydi.  Bu yaralar Cumhurbaşkanımız Erdoğan önderliğinde kapandı. Oraya uzanan eller itildi. Her geçen gün iyileşen, gelişen; geliştikçe bölgesinde lider ve örnek bir duruş sergileyen ülke haline geldik. Bugün ülkemiz tarım, sanayi, üretim ve ihracat gibi birçok alanda yaptığı atılımlarla parıldıyor. Bugün ülkemiz ileri teknoloji ürünler geliştiriyor; bu alanda ‘ben de varım’ diyor. Vatandaşına sosyal devlet anlayışıyla şefkat ve merhamet duygularıyla yaklaşıyor. Bunun en büyük örneğini pandemi döneminde gördük. Bugün birileri demokrasi ve özgürlüklerin kendi tek elinde olduğunu savunurlar fakat bu ülkeyi demokrasi ve özgürlükte ileri noktaya taşıyan da AK Parti’dir. Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz bu kazanımlarımızın devamını istiyoruz. Biz Cumhuriyetimizin 100. yılında da güçlü bir Türkiye kararlılığının devam etmesini istiyoruz. Bitmek bilmez heyecanımız ve sevdamızla daha yapacak çok iş, götürecek nice hizmetimiz var. Davamızdan dönmeyeceğiz! Mahalle mahalle, sokak sokak destan yazacağız. Tevazu ve samimiyet ile ilçemizde girmedik gönül bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 yolunda bir ve beraber olarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu bu ülkeye yaşatacağız" şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
KAR ALTINDA KESİNTİSİZ SU MESAİSİ: OSKİ 400 PERSONELLE SAHADA
KAR ALTINDA KESİNTİSİZ SU MESAİSİ: OSKİ 400 PERSONELLE SAHADA
“Kalıcı başarı güçlü iş birliğiyle mümkündür”
“Kalıcı başarı güçlü iş birliğiyle mümkündür”
“Çevreci ve Modern Bir Ulaşım Modeli Kuruyoruz”
“Çevreci ve Modern Bir Ulaşım Modeli Kuruyoruz”
Başvuru Süreci ve Bilgilendirme
Başvuru Süreci ve Bilgilendirme
Son Haberler
Samsunspor’un Yeni Transferi JaurèsAssoumouMedical Park’ta Sağlık Kontrolünden Geçti
Samsunspor’un Yeni Transferi JaurèsAssoumouMedical Park’ta Sağlık...
Merkez Bankası yıla faiz indirimiyle başladı
Merkez Bankası yıla faiz indirimiyle başladı
 Sosyal destek çalışmaları ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılacak yardımlar ele alındı.
Sosyal destek çalışmaları ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılacak...
Atakum Belediyesinden Uluslararası Yeni İş Birlikleri
Atakum Belediyesinden Uluslararası Yeni İş Birlikleri
Gelenek Devam Ediyor: Karne Hediyeleri Canik Belediyesi'nden
Gelenek Devam Ediyor: Karne Hediyeleri Canik Belediyesi'nden
Çok Okunan Haberler
ESEN’den 2026 Yılı Mesajı
ESEN’den 2026 Yılı Mesajı
Albayrak’ın Regaip Kandili Mesajı
Albayrak’ın Regaip Kandili Mesajı
Samsun’un Sahadaki Genç ve Aktif İsmi: Yunus Keskin
Samsun’un Sahadaki Genç ve Aktif İsmi: Yunus Keskin
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yol işçileriyle kahvaltıda buluştu
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yol işçileriyle kahvaltıda buluştu

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.