Samsun Gümüşhane Federasyonu Başkanı
Mustafa Seven’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü, toplum olarak engelli bireylerimizin sorunlarına dikkat çekmek, onların hayatını kolaylaştıracak adımlar atmak ve farkındalığı artırmak için önemli bir fırsattır. Engelli kardeşlerimizin her alanda eşit, erişilebilir ve onurlu bir yaşam sürmesi, hepimizin ortak sorumluluğudur.
Samsun Gümüşhane Federasyonu olarak, engelli bireylerimizin toplumsal hayatın tüm alanlarında aktif şekilde yer alabilmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Onların azmi, mücadelesi ve hayata karşı duruşu hepimize büyük bir ilham kaynağıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, yaşamlarını kolaylaştıracak projelerin ve farkındalığın artmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Mustafa Seven
Samsun Gümüşhane Federasyonu Başkanı











