• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
12:16
“Sadece bugüne değil geleceğe de yatırım”
10:17
Uysal: "Glimfatik sistem beyin sağlığında sessiz bir temizlik ordusu"
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. Legrand türkiye grubu elektrikli araç şarj istasyonlarını ev charge show 2023'te sergiledi
TEKNOLOJİ
Yayınlanma: 02 Kasım 2023 - 10:19

Legrand türkiye grubu elektrikli araç şarj istasyonlarını ev charge show 2023'te sergiledi

LEGRAND TÜRKİYE GRUBU ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARINI EV CHARGE SHOW 2023’TE SERGİLEDİ Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, 2-4 Ka

TEKNOLOJİ
02 Kasım 2023 - 10:19
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Legrand türkiye grubu elektrikli araç şarj istasyonlarını ev charge show 2023'te sergiledi
LEGRAND TÜRKİYE GRUBU ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARINI EV CHARGE SHOW 2023’TE SERGİLEDİ

 

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, 2-4 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde geçekleşen EV Charge Show’da geliştirdiği elektrikli araç şarj istasyonlarını sergiliyor. Elektrikli otomobillerin şarj konusunun bütün yönleriyle ele alınacağı fuarda, Legrand Türkiye Grubu 9. Salon C6 numaralı alanda ziyaretçileriyle buluşuyor.

 

2-4 Kasım 2023 tarihleri arasında elektrikli otomobillerin şarj konusunun bütün yönleriyle alınacağı EV Charge Show’da, bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, Türkiye’de sayısı her geçen gün artan elektrikli araçların güvenli ve hızlı şarj teknolojisi ile buluşması için geliştirdiği Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarını sergiliyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde iki gün sürecek fuarda Legrand Türkiye Grubu, 9. Salon C6 numaralı alanda ziyaretçileriyle buluşuyor.

 

Legrand Grup Geleceğin Otomobilleri İçin Yeni Teknolojiler Üretiyor

 

Legrand Türkiye Grubu CMO’su Gül Sevinç Selçuk, “Elektrikli otomobiller yakın gelecekte fosil yakıtlarla çalışan araçların yerini almayacak olsa da içten yanmalı motorların geçerliliğini yitirme sürecini çoktan başlattı. Elektrikli otomobillerin geleceği için birkaç önemli faktör var. İlk olarak, pil üretimi ve şarj altyapısının büyümesi gerekiyor. Bu, elektrikli otomobillerin daha yaygın ve erişilebilir hale gelmesini sağlayacaktır. Ayrıca, otomobil üreticilerinin tamamen elektrikli bir platforma geçmeleri gerekecek. Bu değişiklik sektörün dönüşümünü hızlandıracaktır. Ancak belki de en önemlisi, tüketicilerin elektrikli otomobilleri benimsemeleri ve bu değişiklikleri talep etmeleri gerekiyor. Tüketici talebi, bu dönüşümün anahtar faktörlerinden biridir. Ulaşım tüm dünyadaki karbon emisyonlarının %24’ünü oluştururken bu oran Türkiye’de %22 seviyelerinde. Gelecekte otomobil endüstrisi daha sürdürülebilir, enerji verimli ve çevre dostu olmak istiyor. Elektrikli otomobiller, bu hedeflere ulaşmamıza yardımcı olabilir. Bu, Legrand’ın karbon ayak izini azaltma misyonuyla da paralellik gösteriyor. Gelecekte daha güvenli ve entegre bir ulaşım sistemi görmeyi arzuluyoruz ve elektrikli otomobiller bu dönüşümün önemli bir parçasını oluşturuyor. Konu elektrik olunca dünyanın köklü elektrik alt yapı şirketlerinden olan Legrand Grup da elektrikli araçlar için Elektrikli Araç Şarj İstasyonu’nu geliştirdi. Legrand olarak elektrikli araçlar için kesintisiz altyapılar tasarlayarak ulaşımın temiz, verimli ve bağlantılı olduğu bir gelecek yaratmayı ve bireyleri, toplulukları ve işletmeleri daha sürdürülebilir bir dünyada gelişmeye teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Legrand olarak hızlı ve güvenli şarj altyapısı sunan Green’up prizler ve elektrikli araç şarj istasyonu ürünlerimiz ile geleceğin otomobilleri için yeni teknolojiler üretiyoruz. EV Charge Show’da elektrikli araç ekosistemiyle bir araya geldiğimiz ve yeni iş birlikleri geliştirdiğimiz için oldukça mutluyuz.” açıklamasında bulundu.

 

AC ve DC Şarj Seçenekleri Sunuyor

 

Legrand elektrikli araç şarj istasyonları, Green’up teknolojisi, plastik veya metal istasyon opsiyonları ile geniş ürün seçeneği, kullanıcı dostu ve kolay kullanım avantajı sunmaktadır. AC tipte plastik ve metal seçenekleri ile 3,4kW'dan 22kW'a kadar şarj istasyonu çözümleri bulunmaktadır. Dahili Bluetooth bağlantısı ve opsiyonel olarak tercih edilebilen haberleşme kiti ile lokal veya uzaktan elektrikli araç şarj istasyonlarınızı kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. 2021 yılında Hollanda merkezli Ecotap firmasının Legrand Grup bünyesine katılması ile DC tip elektrikli araç şarj istasyonlarında ise 180kW’a kadar DC tip hızlı şarj elektrikli araç şarj istasyonları çözümlerini sunmaktadır.

 

Elektrikli aracınızın şarj işlemini güven içinde yapabilmeniz için Legrand elektrikli araç şarj istasyonlarında 6mA DC kaçak akım koruma standarttır. Yetkisiz kişilerin kullanımını engellemek için isteğe bağlı olarak elektrikli şarj istasyonlarına RFID okuyucu takılabilir. RFID okuyucu sayesinde istasyonların kartlı kontrolü sağlanabilir. 

 

Güvenli ve hızlı şarj teknolojisi ile ihtiyacınız olan her yerde tüm elektrikli araçların sorunu olan şarj problemini ortadan kaldıran Legrand Grup, her yerde kullanabileceğiniz elektrikli araç şarj istasyonu çözümleri ile yaşam alanlarınızla kolaylık ve pratikliği buluşturuyor.

 

Komple çözüm sunma felsefesi ile Legrand’ın ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.legrand.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir
BTK sahte e-imza soruşturmasında 44 sertifikayı iptal etti
BTK sahte e-imza soruşturmasında 44 sertifikayı iptal etti
Ulaştırma Bakanlığı’ndan havayolu şirketlerine uyarı
Ulaştırma Bakanlığı’ndan havayolu şirketlerine uyarı
“IT Destek” Kılığında Saldırıyorlar!
“IT Destek” Kılığında Saldırıyorlar!
 Hız Sabitleyici Ne İşe Yarıyor?
Hız Sabitleyici Ne İşe Yarıyor?
Son Haberler
“Sadece bugüne değil geleceğe de yatırım”
“Sadece bugüne değil geleceğe de yatırım”
Uysal:
Uysal: "Glimfatik sistem beyin sağlığında sessiz bir temizlik ordusu"
Gençlik ve Spor Bakanlığı 4 bin 400 sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecini başlattı
Gençlik ve Spor Bakanlığı 4 bin 400 sözleşmeli personel alımı...
Eskişehir’de Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Sarısungur Göleti’nde başladı
Eskişehir’de Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Sarısungur Göleti’nde...
Ordu’da fındık üreticileri ile yerli işçileri buluşturan proje altıncı yılında hem istihdam hem ekonomik katkı sağlıyor
Ordu’da fındık üreticileri ile yerli işçileri buluşturan proje...
Çok Okunan Haberler
Birleştirici ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yeniden adayım.
Birleştirici ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yeniden adayım.
İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Muradiye Ergin Oldu
İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Muradiye Ergin Oldu
TRAFİK RAHAT NEFES ALDI...
TRAFİK RAHAT NEFES ALDI...
Millî Reasürans Sanat Galerisi'nde Yeni Sezon Başlıyor
Millî Reasürans Sanat Galerisi'nde Yeni Sezon Başlıyor

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.