• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
16:06
Başkan Türkel engelli asansörü için çalışma başlattı
16:04
Gökçegelin 3. Şelale Festivali Coşkuyla Gerçekleşti
11:43
Altın haftaya çıkışla başladı
11:40
Sahnede Fenalaştı
11:05
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇOCUK DÜNYASI OLACAK
11:01
Canikli Kadınlardan Göz Dolduran Sergi
10:56
SİMDER'den Ortak Paydada Güçlü İş Birliği Mesajı
10:52
YAŞAR DOĞU GÜREŞ VE FESTİVAL PROJESİNE DESTEK BEKLİYORUZ
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Kadın girişimciler, CarrefourSA desteğiyle büyümeye devam ediyor
EKONOMİ
Yayınlanma: 02 Ekim 2022 - 13:06

Kadın girişimciler, CarrefourSA desteğiyle büyümeye devam ediyor

Girişimciliğin ve yerli üretimin destekçilerinden CarrefourSA, kadın girişimcilerle başarı hikayeleri yazmaya devam ediyor

EKONOMİ
02 Ekim 2022 - 13:06
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Kadın girişimciler, CarrefourSA desteğiyle büyümeye devam ediyor
Girişimciliğin ve yerli üretimin destekçilerinden CarrefourSA, kadın girişimcilerle başarı hikayeleri yazmaya devam ediyor. Bundan 13 yıl önce Selda Tokat’ın girişimi ve CarrefourSA’nın desteğiyle hayata geçen Sava, bugün yılda 3 milyon şişelik satış rakamına ulaşmayı başardı. CarrefourSA Kategori Genel Müdür Yardımcısı Murat Dinçer, “Lider bir markanın yaratılma sürecinde, bir kadın girişimciyi desteklemekten, onun başarısına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Bu gururu önümüzdeki yıllarda daha çok sayıda kadın girişimcimizle yapacağımız iş birlikleriyle katlayarak artırmak en önemli misyonlarımızdan biri” dedi.

Organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA, girişimciliğin ve yerli üretimin de en büyük destekçisi. Toplam 43 ilde 850 mağaza, 11 binden fazla çalışandan oluşan dev bir ekosistemle faaliyetlerini yürüten CarrefourSA, bayilik sistemiyle girişimciliğe, öz marka ürünleriyle de yerli üreticiye güç veriyor. Yeni Nesil Market yaklaşımıyla müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini anlayıp doğru üreticiden doğru ürünü temin ederek, doğru hizmet anlayışı ile doğru fiyatı sunarak farklılaşan CarrefourSA, “Doğrusu CarrefourSA’da” diyerek yerli üretimden girişimciliğe kadar tüm çalışma alanlarında “doğrusu”nu hayata geçiriyor.

500 ÖZ MARKALI ÜRÜNÜ TÜKETİCİYLE BULUŞTURUYOR

Bayilik sistemiyle Türkiye’de 15’i kadınlardan oluşan 150 bayiyi CarrefourSA ailesine katarken, Türkiye’de öz markalı ürünleri geliştiren, müşterilerine organik öz markalı ürünü ilk sunan perakendeci konumunda olmaya da devam ediyor. Türkiye’nin her yerinde 500 öz markalı ürünü tüketicilerle buluşturduklarını söyleyen CarrefourSA Kategori Genel Müdür Yardımcısı Murat Dinçer,“ CarrefourSA olarak yerli ürün ve yerli tarımı desteklemeyi bir sorumluluk olarak görüyoruz. Coğrafi işaretli ürünleri bünyemize alarak hem yerel hem yerel çeşitliliği koruyoruz hem de üretimin devamlılığını sağlayarak küçük çiftçinin ürünlerinin markalaşmasını sağlıyoruz. Şu anda toplam satışlarımızın yüzde 15’ini öz markalı ürün satışlarından elde ediyoruz. Gelecek 3 yılda bu oranı 25’e çıkarmayı planlıyoruz.” dedi.

SAVA İHRACAT YOLCULUĞUNA BAŞLADI

Sava markasının, CarrefourSA’nın kadın üreticilere ve girişimcileri verdiği desteğin en güzel örneklerinden biri olduğunun altını çizen Murat Dinçer, “2009 yılında, Denizli’nin Güney ilçesinde, Selda Tokat’ın “kaliteli ürünü doğru fiyata, geniş kitlelere ulaştırma” hayaliyle başlayan yolculuk bugün 13’üncü yılında. Yüzlerce çiftçi, üzümünü sadece Sava için üretirken; Sava, CarrefourSA çatısı altında Türkiye’nin her yerinde tüketiciyle buluşuyor. Sava sadece bizim değil tüm Türkiye’nin markası. 2009 yılından bu yana satışına başladığımız Sava markamızla bugün 3 milyona yakın şişe satışı gerçekleştiriyoruz. İlk etapta sadece yurt içi pazara hitap eden Sava, bugün geldiği noktada bir ihracat ürünü olarak Türk girişimcisinin, Türk tarımının, Türk marka vizyonunun yurt dışında da öncülüğünü yapmaya başladı. Bugün KKTC ile başlayan yolculuğun önümüzdeki dönemde yeni pazarlarla devam etmesi için çalışmalarımız ve desteklerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

SAVA’NIN HİKAYESİ TÜM GİRİŞİMCİLERE İLHAM VERECEK

Pamukkale Şarapları ve Selda Tokat ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin, kadın girişimciler başta olmak üzere Türkiye’de markalaşma yolculuğuna çıkan herkes için bir ilham kaynağı olduğuna inandıklarını sözlerine ekleyen Murat Dinçer şöyle devam etti: “Kadın girişimcilerimizin ve üreticilerimizin sayısı her geçen gün artıyor. Bu yüzden önümüzdeki yıllarda da, kadın girişimcilerimizle yapacağız yeni iş birlikleriyle, ülkemizin iktisadi ve toplumsal kalkınmasına katkıda bulunmak en büyük önceliklerimizden bir tanesi. Öte yandan, önümüzdeki süreçte büyüme planlarımızın içinde öz marka ürünleri kategorimiz ayrı bir öneme sahip. Tüm bu süreçte kadın üreticilerimiz ve kadın girişimcilerimiz bizim önceliğimiz olacak. Onlarla, aynı Sava’da olduğu gibi yepyeni ve ilham veren başarı hikayeleri yazacağız.”

Denizli’de hayata geçirdiği girişimle bölgede hem yerel üretimi hem de istihdamı canlandıran Selda Tokat, “Bu hayali gerçekleştirmek için 2009 yılında CarrefourSA ile yollarımız kesişti. CarrefourSA’nın desteğiyle hemen çalışmalara koyulduk. CarrefourSA raflarında tüketicisiyle buluşan Sava, 10 yılı aşkın süreçte keyifli bir büyüme yolculuğu yaşadı. Her geçen yıl artan satışlarla ailemiz giderek büyüdü. Sava, 2014 yılından bu yana uluslararası arenada da toplam 12 ödülle başarısını sürdürmeye devam ediyor. Sava’nın başarısı kadar doğduğu topraklar olan Güney ilçesine katkısı da benim için büyük bir gurur. Sava aslında bir anlamda Güney’in üzümünü değerlendiren bir proje. Güney çiftçisi üzümünü Sava sevenlere sunuyor. Tüm bu başarıda başından itibaren markayı sahiplenen CarrefourSA’nın payı büyük” dedi.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir
Akaryakıta Çifte İndirim Geliyor
Akaryakıta Çifte İndirim Geliyor
OSMAN TÜRK: “ALTIN 5 BİN TL’YE DAYANABİLİR”
OSMAN TÜRK: “ALTIN 5 BİN TL’YE DAYANABİLİR”
 Bolat: 'Fırsatçılara affımız yok
Bolat: 'Fırsatçılara affımız yok
Toyota, zirveyi kimseye bırakmadı:
Toyota, zirveyi kimseye bırakmadı:
Son Haberler
Başkan Türkel engelli asansörü için çalışma başlattı
Başkan Türkel engelli asansörü için çalışma başlattı
Gökçegelin 3. Şelale Festivali Coşkuyla Gerçekleşti
Gökçegelin 3. Şelale Festivali Coşkuyla Gerçekleşti
Altın haftaya çıkışla başladı
Altın haftaya çıkışla başladı
Sahnede Fenalaştı
Sahnede Fenalaştı
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇOCUK DÜNYASI OLACAK
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇOCUK DÜNYASI OLACAK
Çok Okunan Haberler
İş insanı Üzeyir BAHADIR,
İş insanı Üzeyir BAHADIR,"Deprem Değil, İhmal Öldürür! Samsun'da...
 Kavak Güreşte Bir Kez Daha Şampiyon Yetiştirdi!
Kavak Güreşte Bir Kez Daha Şampiyon Yetiştirdi!
OSMAN TÜRK: “ALTIN 5 BİN TL’YE DAYANABİLİR”
OSMAN TÜRK: “ALTIN 5 BİN TL’YE DAYANABİLİR”
Kalyon Holding’den Kimsesiz Hayvanlara Destek
Kalyon Holding’den Kimsesiz Hayvanlara Destek

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.