Canik'te Yeni ve Modern Parklarla Çehreye Değer
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 77. parkı hizmete sunduklarını ifade ederek, ilçeye modern ve çok fonksiyonlu parklar kazandırmaya devam ettiklerini ifade etti.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin çehresine değer katan yeni ve modern parkları, çocukların ve vatandaşların hizmetine sunmayı sürdürdüklerini belirtti. Spor, yürüyüş ve oyun alanları yer alan, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları tamamlanan yeni parkları ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'imizde seferberlik halinde çalışıyor, yeni parkları hizmete sunmayı sürdürüyoruz" dedi.
Yoğun Çalışma
Canik'e yeni, modern ve güvenli parklar kazandırmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'imizin çehresine değer katan modern ve güvenli parkları çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Oyun, spor ve yürüyüş alanlarının yer aldığı parklarımıza, aydınlatma çalışmalarıyla değer katıyoruz. 77. parkımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunarken ayrıca, ilçemizde kullanımda olan tüm parklarımızda yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını da aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemize yeni ve modern parklar kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.