• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
13:16
Göz altına alındılar
13:14
YARIN SON GÜN
12:40
“Diktiğimiz Her Fidanın Anlamı ve Önemi Büyük”
12:33
“Sosyal Belediyecilik Bir Sorumluluktur”
12:31
“Bilimsel Basamak Eğitimi”
12:29
Yılmaz: “Külliye halka açık, ziyaret için tccb.gov.tr üzerinden randevu alınabilir”
12:07
Samsun CHP Milletvekili, Havza İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
12:06
“Mavi Yolculuk”
12:00
ASKIDA EKMEK PROJESİ
11:52
ÇAN,TEKKEKÖY'DE İNCELEMELERDE BULUNDUK
11:49
DONDURUCU SOĞUKTA SU MESAİSİ
11:41
Esnafımız, yılların tecrübesini ve Gülsan’dan taşıdığı ahlakı, Toybelen’de yeni bir umutla yaşatacak.
11:36
"Eğitim seferberliğimizi sürdürüyoruz"
11:34
OMÜ’de Türkiye yüzyılı vizyonu anayasa tartışmalarıyla ele alındı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. "Bize teslim edilen yolları hızla onarıyoruz. Teslim edilmeden onarma şansımız yok"
GÜNDEM
Yayınlanma: 04 Aralık 2023 - 17:23

"Bize teslim edilen yolları hızla onarıyoruz. Teslim edilmeden onarma şansımız yok"

Ödemiş’te farklı kurumların altyapı yatırımları sebebiyle birçok cadde ve sokak adeta şantiyeye dönüşürken Ödemiş Belediyesi, çalışmaları tamamlanıp kendisine teslim edilen yolların hızla onarımı için

GÜNDEM
04 Aralık 2023 - 17:23
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Ödemiş’te farklı kurumların altyapı yatırımları sebebiyle birçok cadde ve sokak adeta şantiyeye dönüşürken Ödemiş Belediyesi, çalışmaları tamamlanıp kendisine teslim edilen yolların hızla onarımı için çalışmalarını sürdürüyor. 

GDZ Elektrik tarafından elektrik hatlarının yeraltına alınması ve sokak aydınlatmalarının yenilenmesi çalışmaları için yapılan kazılar sonrası, elektrik hatlarının denemesi tamamlanan ve GDZ Elektrik tarafından kabulü yapılıp Ödemiş Belediyesi’ne teslim edilen yollarda sıcak asfalt yama çalışmaları yapılıyor. 

Çalışmaların devam ettiği Atatürk Mahallesi Kaymakam Yusuf Doğan Caddesi’nde incelemelerde bulunan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, okul ve cami çevresi gibi hareketliliğin daha yoğun yerler öncelikli olacak şekilde yolların onarımını hızla sürdürdüklerini vurguladı. 

 

“ÖDEMİŞ BELEDİYESİ BİR METRE BİLE YER KAZMADI” 

Ödemiş’in gelecekte faydasını daha da iyi hissedeceği altyapı yatırımlarının şehri olumsuzluklara karşı dirençli hale getirdiğini kaydeden Başkan Eriş, “Hep söylediğimiz gibi Ödemiş Belediyesi olarak bir metre bile yer kazmadık. Elektrik, doğalgaz, internet, su ve kanalizasyon gibi altyapı yatırımları ve zaman zaman da arızalar için farklı kurumlarca kazılar yapılıyor. Biz de bu kazı yapılan alanlarda çalışmaların derli toplu ilerlemesi ve mümkün olan en kısa sürede onarımın yapılması için çalışmaları yakından izliyoruz. Bu çalışmaların önemi ve faydası gelecekte daha da iyi anlaşılacaktır. Burada Çamlık Camii ve 50. Yıl Ortaokulu’nun ulaşım yolundayız. Bize teslim edilen yer varsa, sözleşme olarak gerekli işlem yapıldıysa hemen onarıma başlıyoruz. Burada da cadde boydan boya kazılmış, trafo ile bağlantı sağlanmış. Kazmak ne kadar kolaysa onarmak aynı derece kolay ve çabuk olamıyor. Kepçenin kazdığı hızda kapatma şansımız yok. Tekrar altını çiziyorum. Bize teslim edilen yolları hızla onarıyoruz. Bu ne demek? Yani GDZ Elektrik gelecek altyapı çalışmasının tamamlanışına bakacak, deneme yapılacak, hatların kabulü yapılacak sonrasında yolu bize teslim edecek. Bize teslim edilmeyen yollarda çalışma yapamıyoruz. Biz kendi programımızı bırakıp GDZ Elektrik’in terk ettiği yolları yapmak durumunda kalıyoruz. Parası verildi deniliyor parası hiç önemli değil. Biz kendi ekiplerimizi bu işlerle görevlendirmek zorunda kalıyoruz. Müteahhit kendisi kapatsa biz de Fen İşleri ekiplerimizi başka programladığımız işlerde değerlendireceğiz. Türkmen Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Bengisu Mahallesi’nde birçok cadde ve sokağımız kazılmış durumda. Kendi işimizi bırakıp bunlarla uğraşıyoruz. Bunu da halkımızın bilgisine sunuyorum. Hava elverdiği sürece çalışmalarımız hızla devam edecek. Tekrar belirtiyorum, yapılan hatların denemeleri uygunluğu sağlandıktan sonra GDZ Elektrik tarafından kabulü yapıldıktan sonra yollarımız bize teslim edilebiliyor. Kazılan çukurlar toprakla kapatıldıktan sonra hemen gelip asfaltlama olamıyor ne yazık ki. Halkımız bunu bilsin. Hemşehrilerimize de sabırları, özverileri ve dayanışmaları için teşekkür ediyorum. Var gücümüzle sahadayız” dedi.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir
Göz altına alındılar
Göz altına alındılar
“Diktiğimiz Her Fidanın Anlamı ve Önemi Büyük”
“Diktiğimiz Her Fidanın Anlamı ve Önemi Büyük”
“Sosyal Belediyecilik Bir Sorumluluktur”
“Sosyal Belediyecilik Bir Sorumluluktur”
ASKIDA EKMEK PROJESİ
ASKIDA EKMEK PROJESİ
Son Haberler
Göz altına alındılar
Göz altına alındılar
YARIN SON GÜN
YARIN SON GÜN
“Diktiğimiz Her Fidanın Anlamı ve Önemi Büyük”
“Diktiğimiz Her Fidanın Anlamı ve Önemi Büyük”
“Sosyal Belediyecilik Bir Sorumluluktur”
“Sosyal Belediyecilik Bir Sorumluluktur”
 “Bilimsel Basamak Eğitimi”
“Bilimsel Basamak Eğitimi”
Çok Okunan Haberler
Seven’den Oğluna Duygulandıran Doğum Günü Mesajı
Seven’den Oğluna Duygulandıran Doğum Günü Mesajı
Esen: “Muhtarlarımızla Geleceğe Dair Kısa Bir Değerlendirme Yaptık”
Esen: “Muhtarlarımızla Geleceğe Dair Kısa Bir Değerlendirme Yaptık”
Yoleri: U18’de Dikkatleri Üzerine Çekiyor
Yoleri: U18’de Dikkatleri Üzerine Çekiyor
NVIDIA RTX Oyun ve Uygulamalarının Sayısı 500'ü Aştı
NVIDIA RTX Oyun ve Uygulamalarının Sayısı 500'ü Aştı

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.