• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
15:49
Bakır’dan Mutlu Gün Desteği
15:45
Samsun'umuza, Karadeniz'e, Kuzey Anadolu'ya ve ülkemize hayırlı olsun.
15:31
Çorum’un tarihi Dr. Pertevbey Sokakları baştan sona yenileniyor
15:29
Şehit Olan Samsunlu 6 Askerin Mezarları 104 Yıl Sonra Belirlendi!
15:26
“Sanatçılar Şehri”
15:23
Sivas Belediyesi’nden yeni evlenen çiftlere 20 bin TL’lik çeyiz desteği sürüyor
12:16
“Sadece bugüne değil geleceğe de yatırım”
10:17
Uysal: "Glimfatik sistem beyin sağlığında sessiz bir temizlik ordusu"
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Batur: Muhtarlarımızla birlikte omuz omuza çalışıyoruz
GÜNDEM
Yayınlanma: 24 Ekim 2023 - 00:43

Batur: Muhtarlarımızla birlikte omuz omuza çalışıyoruz

Konak Belediyesi’nin Muhtarlar Günü İçin düzenlediği etkinlikte konuşan Başkan Batur, ‘Birlikte Konak’ vurgusu yaparak, “Biz, Konak Belediyesi olarak hizmetlerimizi muhtarlarımızla birlikte omuz omuza

GÜNDEM
24 Ekim 2023 - 00:43
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Batur: Muhtarlarımızla birlikte omuz omuza çalışıyoruz
Konak Belediyesi’nin Muhtarlar Günü İçin düzenlediği etkinlikte konuşan Başkan Batur, ‘Birlikte Konak’ vurgusu yaparak, “Biz, Konak Belediyesi olarak hizmetlerimizi muhtarlarımızla birlikte omuz omuza, ‘Birlikte Konak’ anlayışıyla yürütüyoruz. Yediden yetmişe, Konak’ta yaşayan tüm vatandaşlarımıza, ayrım yapmaksızın kucak açtık ve açmaya da devam edeceğiz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, muhtarların hizmetlerini kutlamak ve önemini vurgulamak için her yıl 19 Ekim tarihinde kutlanan Muhtarlar Günü için Konaklı muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarları aileleriyle birlikte Özdere’de konuk eden Başkan Batur, Konak’ta muhtarlarla birlikte, omuz omuza geçirdikleri dört buçuk yıl boyunca belediyenin gerçekleştirdiği hizmet ve projeleri de anlattı. Konak’ta muhtarlarla uyum içinde çalıştıklarını dile getiren Başkan Batur, ilk günden itibaren ‘Birlikte Konak’ anlayışıyla çalıştıklarını bir kez daha vurguladı.

 

Batur: ‘Birlikte Konak’ anlayışıyla yürütüyoruz

Başkan Batur, ‘Birlikte Konak’ anlayışıyla çıktıkları hizmet sürelerinde doğal afetlerden ekonomik sıkıntılara, zorlu bir süreç geçirdiklerini, bu süreçte de yine ‘Birlikte Konak’ anlayışıyla devam ettiklerini belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

“Birlikte Konak anlayışıyla çıktığımız hizmet süremizde dört buçuk yılı bitirmiş bulunuyoruz. Bu dört buçuk yıllık süreç biraz zorlu geçti. Geçmiş dönemlerde yaşanmayan sıkıntılar, özellikle pandemi süreci, depremler, ekonomik sıkıntılar yaşandı. Tüm bunlara rağmen Konak Belediyesi olarak, yatırımlarımıza ve söz verdiğimiz projelere devam ettik. Verdiğimiz sözlerin yüzde doksanına yakınını bitirmiş durumdayız. Ama belediyecilikte hizmet biter mi? Bitmez. Muhtarlarımız bunu çok daha iyi bilir. Her yeni gün, her yeni gün, yeni bir istek, yeni bir proje, yeni bir sıkıntının oluştuğu gündür. Vatandaşın isteği bitmez, vatandaşın sıkıntısı bitmez. Ama biz belediye olarak hizmetlerimizi muhtarlarımızla birlikte omuz omuza, ‘Birlikte Konak’ anlayışıyla yürütüyoruz ve yürütmeye de devam edeceğiz.”

                                            

Vatandaşını ciddiye alan bir belediye var

Başkan Batur, vatandaşın sıkıntısına, şikayetlerine dair Konaklı muhtarlardan gelen her talebi ciddiye aldıklarını vurgulayarak, “Muhtar arkadaşlarımızın kendi mahallelerine sahip çıkan anlayışlarıyla bize ilettiği her türlü probleme çare olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmayı yaparken gerçekten muhtarlarımızdan gelen tüm şikayetleri ciddiye alan ve yerine getirilmesi noktasında elinden gelen gayreti sarf eden bir belediye var burada” dedi.

 

 “Konak'taki muhtar arkadaşlarımız konularına çok hakim”

Konaklı muhtarların mahallesine sahip çıkan, vatandaşın sıkıntısının çözülmesinde her konuya hakim olan muhtarlar olduğunu takdirle anlatan Başkan Batur sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sizlere çok teşekkür ederim. Dört buçukluk yıllık süre içinde belediyemizde gerek benimle, gerek başkan yardımcılarımızla, diğer çalışma arkadaşlarımızla çok iyi bir diyalog halindesiniz. Zaten ben bunu her yerde söylüyorum. Laf olsun diye de söylemiyorum. Konak’taki muhtar arkadaşlarımız konularına çok hakim. Mahallelerindeki sıkıntıları çok iyi analiz edip ilgili kurumlara iletiyorlar. Konak Belediyesi başta olmak üzere diğer kurumlarla olan iletişimleri de çok iyi. Vatandaşın sıkıntılarının ortadan kaldırılması noktasında çok büyük gayret ve emekleri var. Ben bütün Konaklı hemşehrilerim adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 

Sosyal belediyecilik dönemi

Başkan Batur, dört buçuk yıllık hizmet sürecinde sosyal belediyeciliğin öne çıktığını ve bunu Konak’ta omuz omuza gerçekleştirdiklerini de ifade etti ve “Bu dönem belediyecilik açısından yepyeni bir dönem old. Sosyal belediyecilik ön plana çıktı. Vatandaşların içinde bulunduğu gerek pandemi, gerek deprem ve diğer sıkıntılar noktasında belediyelerin daha çok sosyal belediyeciliği geliştirdiği bir süreç yaşadık bu dönem. Hem büyükşehir belediyemiz, hem Konak Belediyesi olarak, tüm kurumlar olarak sosyal belediyeciliği geliştiren çalışmaları yerine getirmeye çalıştık. Vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık” dedi.

 

“Konak’ta güzel işler yaptık, hep beraber çalışmaya devam edeceğiz”

Konak’ta, ‘Birlikte Konak’ anlayışını şehirdeki tüm kurumlarla birlikte yürüten bir anlayış gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Batur, güzel işlere imza attıklarını söyledi ve konuşmasına şöyle devam etti:

“Biz Konak’ta güzel işler yaptık bu dönemde. Bu güzel işleri yaparken de tüm kurumlarla beraber dayanışma içinde yaptık. Bütün kurumlarla da uyum içinde çalışıyoruz. Özellikle hem büyükşehir belediyemizle, valiliğimizle, valiliğimizdeki kurumlarımızla, kaymakamlığımızla, kaymakamlıktaki tüm birim müdürlerimize uyum içinde çalışan bir belediyecilik anlayışını sergiliyoruz. Yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza, Konak’ta yaşayan tüm vatandaşlarımıza, ayrım yapmaksızın kucak açtık ve açmaya da devam edeceğiz. Bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğiz. Bizim gerek tecrübemiz, gerek Konak Belediyesi’nin kurumsal yapısı, çalışma arkadaşlarımızın, başkan yardımcılarımızın, müdürlerimizin gayreti, samimiyeti bizi bu noktaya getirdi. Biz de elimizden geldiğince bundan sonraki süreçte de görev verilirse Konak’ı daha iyi noktaya getirmek için birlikte hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.”

 

“Sizlerle gurur duyuyorum”

Konak’ın muhtarlarıyla duyduğu gururu her zaman olduğu gibi bir kez daha vurgulayan Başkan Batur, “Muhtarlar bizim elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımızdır. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Sizleri seven bir belediye başkanıyım. Sizlerle gurur duyuyorum, beraber yol yürümekten çok mutluyum. Muhtarlar vatandaş tarafından sevildi mi vatandaş onu bırakmaz. Otuz senelik muhtarlar var aramızda. Sizlere gelecek seçimde başarılar diliyorum. Beraberce gireceğimiz seçimde başarılar diliyorum. Yeni dönemde sizlere tekrar başarılar diliyorum” dedi.

 

Cumhuriyet Bayramı’nı birlikte kutlayacağız

Başkan Batur, yaklaşan Cumhuriyet Bayramı’nı hep birlikte kutlayacaklarının altını çizerek tüm muhtarları 100. yılı kutlamaya şu sözlerle davet etti:

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emaneti olan Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Kutlayacağız, kutlayacağız, kutlayacağız! Kimse bizim kutlamamızın önüne geçemez. Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkacağız, sahip çıkacağız, sahip çıkacağız! Biz sonsuza kadar Cumhuriyet diyen ve sonsuza kadar Mustafa Kemal Atatürk diyen anlayıştayız. Bundan sonra da böyle devam edecek.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir
Bakır’dan Mutlu Gün Desteği
Bakır’dan Mutlu Gün Desteği
Çorum’un tarihi Dr. Pertevbey Sokakları baştan sona yenileniyor
Çorum’un tarihi Dr. Pertevbey Sokakları baştan sona yenileniyor
Şehit Olan Samsunlu 6 Askerin Mezarları 104 Yıl Sonra Belirlendi!
Şehit Olan Samsunlu 6 Askerin Mezarları 104 Yıl Sonra Belirlendi!
“Sanatçılar Şehri”
“Sanatçılar Şehri”
Son Haberler
Bakır’dan Mutlu Gün Desteği
Bakır’dan Mutlu Gün Desteği
Samsun'umuza, Karadeniz'e, Kuzey Anadolu'ya ve ülkemize hayırlı olsun.
Samsun'umuza, Karadeniz'e, Kuzey Anadolu'ya ve ülkemize hayırlı olsun.
Çorum’un tarihi Dr. Pertevbey Sokakları baştan sona yenileniyor
Çorum’un tarihi Dr. Pertevbey Sokakları baştan sona yenileniyor
Şehit Olan Samsunlu 6 Askerin Mezarları 104 Yıl Sonra Belirlendi!
Şehit Olan Samsunlu 6 Askerin Mezarları 104 Yıl Sonra Belirlendi!
“Sanatçılar Şehri”
“Sanatçılar Şehri”
Çok Okunan Haberler
Birleştirici ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yeniden adayım.
Birleştirici ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yeniden adayım.
İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Muradiye Ergin Oldu
İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Muradiye Ergin Oldu
TRAFİK RAHAT NEFES ALDI...
TRAFİK RAHAT NEFES ALDI...
Avrupa Gençlik Başkenti için heyecan sürüyor
Avrupa Gençlik Başkenti için heyecan sürüyor

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.