• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
17:38
Psk. Dan. Nisa AKTAŞ: "Çocuğun Gelişiminde Anne-Baba Uyumu…"
17:38
Psk. Dan. Nisa AKTAŞ: “Çocuğun Gelişiminde Anne-Baba Uyumu…”
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Başkan Dündar'dan Huzur Şehri Bursa'ya Davet
GÜNDEM
Yayınlanma: 12 Kasım 2022 - 12:27

Başkan Dündar'dan Huzur Şehri Bursa'ya Davet

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kuveyt’te düzenlenen Bursa Tanıtım ve Yatırım Günleri etkinliğinde yaptığı konuşmada, Bursa’nın bir huzur ve güven şehri olduğunu belirterek, “Bursa’da ana k

GÜNDEM
12 Kasım 2022 - 12:27
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Başkan Dündar’dan Huzur Şehri Bursa’ya Davet
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kuveyt’te düzenlenen Bursa Tanıtım ve Yatırım Günleri etkinliğinde yaptığı konuşmada, Bursa’nın bir huzur ve güven şehri olduğunu belirterek, “Bursa’da ana kucağı şefkati vardır. Balkanlar’dan Kafkaslar ve Orta Doğu’ya kadar nerede zorda kalan bir topluluk varsa Bursa’da nefes alır.” dedi.

Türk iş insanları, sağlık sektörü temsilcileri, turizmciler, yerel yöneticiler ve sanatçılar “Bursa Tanıtım ve Yatırım Günleri” adı altında gerçekleştirilen etkinlik için Kuveyt’te bir araya geldi. Bursa-Kuveyt Kardeşlik Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, Bursa’nın başta turizm olmak üzere birçok alandaki işbirliği ve yatırım imkanları Kuveytli iş insanları, yatırımcılar ve ülke yöneticileri ile masaya yatırıldı.

Sağlık, ekonomi ve ticaret zirvesi başlığı ile gerçekleştirilen ve Bursa’nın tanıtımının ön plana çıktığı etkinlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, Bursa’nın tüm dünyadan özellikle Körfez ülkelerinden turist alan bir şehir olduğuna dikkat çekti.

Üreten Şehir Bursa’ya Davet

Bursa’nın potansiyelinin yabancı yatırımcıların da dikkatini çektiğini anlatan Başkan Dündar, “Bursa’da yaşayan Bursa’da evi ve yatırımı olan Kuveytli dostlarımızı burada görünce mutlu olduk. Burada kurulan köprü oluşan bu kardeşlik hukukunun devamına katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bursa’nın tarih, turizm, ticaret ve üretim şehri olduğuna vurgu yapan Dündar, “Bursamız, yüksek teknoloji ile üretim yaparak dünyaya en çok ihracat yapan Türkiye’nin ikinci şehridir. 29 Ekim’de Cumhurbaşkanımızın açılışını yaptığı TOGG yeni nesil yerli araç fabrikamız ile dünyaya Bursa’dan selam verdik. Tüm bu özelliklerin yanında Bursa, bir huzur ve güven şehridir. Bursa’da ana kucağı şefkati vardır. Balkanlar’dan Kafkaslara Orta Doğu’ya kadar nerede zorda kalan bir topluluk varsa Bursa’da nefes alır. Bursa’ya gelen kişi huzur bulur. Biz de Osmangazi Belediyesi olarak şehrin tarihi dokusunu korurken, modern şehri inşa ediyoruz, bu şehrin huzurunun devamını tesis etmek için çalışıyoruz. Herkesi bu huzurlu şehre davet ediyorum” diye konuştu.

Karşılıklı Yatırım Görüşmeleri

Kuveyt’teki etkinlikte sektörlerin ayrı ayrı kendilerini tanıttığını ve karşılıklı yatırım görüşmeleri yapıldığını anlatan Başkan Dündar, “Sunumlarla birlikte karşılıklı yatırım görüşmelerinin olumlu geçtiğini gördük. Bursa ile Kuveyt arasındaki bu güzel ilişkilerin bundan sonra da sürmesini ticaret, ekonomi ve turizmin gelişmesini hedefliyoruz. Bursa’mıza, körfez ülkelerinden daha fazla yatırımcıların gelmesini bekliyoruz.” diye konuştu.

Kuveyt’te 2 gün boyunca süren Bursa Tanıtım ve Yatırım Günleri kapsamında sağlık turizmi, kültür, sanat ve turizm, Türkiye yatırım fırsatları, mobilya, ev dekorasyonu, yeni Türkiye ekonomi modeli, ulaşım ve yeni keşifler ile Kuveyt-Bursa ihracatı ve bankacılık başlıkları altında 8 oturum gerçekleştirildi.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir
Türkel:
Türkel: "Bize bıraktığı idealler ve değerler her zaman yol haritamız olacak"
Kurnaz'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Kurnaz'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
DOĞAN’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
DOĞAN’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Sandıkçı’dan 30 Ağustos Mesajı
Sandıkçı’dan 30 Ağustos Mesajı
Son Haberler
Psk. Dan. Nisa AKTAŞ:
Psk. Dan. Nisa AKTAŞ: "Çocuğun Gelişiminde Anne-Baba Uyumu…"
Psk. Dan. Nisa AKTAŞ: “Çocuğun Gelişiminde Anne-Baba Uyumu…”
Psk. Dan. Nisa AKTAŞ: “Çocuğun Gelişiminde Anne-Baba Uyumu…”
30 Ağustos ruhunu daima diri tutacağız.”
30 Ağustos ruhunu daima diri tutacağız.”
Türkel:
Türkel: "Bize bıraktığı idealler ve değerler her zaman yol haritamız...
Savaşı kazanan komutan olmak istiyorum
Savaşı kazanan komutan olmak istiyorum
Çok Okunan Haberler
Birleştirici ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yeniden adayım.
Birleştirici ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yeniden adayım.
Geleceğin Yıldızı: Muhammed Emin Akkaya
Geleceğin Yıldızı: Muhammed Emin Akkaya
Ünye Kalesi'ne Büyük İlgi
Ünye Kalesi'ne Büyük İlgi
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu geleceğin müzisyenleriyle yemekte bir araya geldi
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu geleceğin müzisyenleriyle yemekte bir araya geldi

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.