• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
17:52
YEŞİL ENERJİ İLE DAHA GÜÇLÜ SAMSUN!
17:51
'Her biri değerli ve kıymetli'
17:07
Başkan Candal’dan Anadolu Gençlik Derneği’ne Teşekkür
17:06
Sezen: “Gelişim Yolculuğu Cesaretle Başlar”
15:21
Akman, Canik Kaymakamı Sayın Şeref Aydın’ı makamında ziyaret etti.
13:16
Göz altına alındılar
13:14
YARIN SON GÜN
12:40
“Diktiğimiz Her Fidanın Anlamı ve Önemi Büyük”
12:33
“Sosyal Belediyecilik Bir Sorumluluktur”
12:31
“Bilimsel Basamak Eğitimi”
12:29
Yılmaz: “Külliye halka açık, ziyaret için tccb.gov.tr üzerinden randevu alınabilir”
12:07
Samsun CHP Milletvekili, Havza İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
12:06
“Mavi Yolculuk”
12:00
ASKIDA EKMEK PROJESİ
11:52
ÇAN,TEKKEKÖY'DE İNCELEMELERDE BULUNDUK
11:49
DONDURUCU SOĞUKTA SU MESAİSİ
11:41
Esnafımız, yılların tecrübesini ve Gülsan’dan taşıdığı ahlakı, Toybelen’de yeni bir umutla yaşatacak.
11:36
"Eğitim seferberliğimizi sürdürüyoruz"
11:34
OMÜ’de Türkiye yüzyılı vizyonu anayasa tartışmalarıyla ele alındı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. BAKAN URALOĞLU'NDAN ERZURUM'A HIZLI TREN MÜJDESİ
TEKNOLOJİ
Yayınlanma: 13 Temmuz 2024 - 14:20

BAKAN URALOĞLU'NDAN ERZURUM'A HIZLI TREN MÜJDESİ

URALOĞLU:   "HIZLI TREN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR. KISA ZAMANDA İHALESİNİ GERÖEKLEŞTİRİP YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ"

TEKNOLOJİ
13 Temmuz 2024 - 14:20
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
BAKAN URALOĞLU'NDAN ERZURUM'A HIZLI TREN MÜJDESİ
BAKAN URALOĞLU'NDAN ERZURUM'A HIZLI TREN MÜJDESİ

 

URALOĞLU:

 

"HIZLI TREN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR. KISA ZAMANDA İHALESİNİ GERÖEKLEŞTİRİP YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ"

 

"DEVLET DEMİRYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ERZURUM'DA RESMİ OLARAK KURDUK, FİİLİ OLARAK DA KISA ZAMANDA HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

 

"SİVAS'TAN KARS'A KADAR OLAN MEVCUT DEMİRYOLU HATTIMIZI REHABİLİTE EDİYORUZ VE BURADAKİ KAPASİTEYİ ARTIRIYORUZ"

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, Erzurum'da TCDD Bölge Müdürlüğünün kurulduğunu ve fiili olarak kısa zamanda hayata geçirileceğini bildirdi. Bakan Uraloğlu, "İlk etapta biz Sivas'tan Kars'a kadar olan mevcut demiryolu hattımızı rehabilite ediyoruz ve buradaki kapasiteyi artırıyoruz. Hızlı tren ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Onu da çok uzatmadan yapım çalışmalarını ve ihalesini yapıp başlayacağız." şeklinde konuştu.  Ulaşımla ilgili Erzurum'da devam eden tünel ile standart yükseltme çalışmalarının projelerinin ve takibinin yapıldığını söyleyerek en kısa zamanda hayata geçireceklerini bildiren Uraloğlu, "Erzurum'u seviyoruz, onun için hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında açıklamalarda bulundu. Erzurumlular ile bir araya gelen Bakan Uraloğlu, "Geçen hafta içerisinde ilk yerli ve milli uydumuz TÜRKSAT 6A'yı uzaya fırlattık, onun mutluluğunu gururunu yaşıyoruz. Bu ülkenin bir evladı ve bir mühendis olarak bunu yapabilmenin haklı gururu sevinci ve heyecanı var. Cumhurbaşkanımız bize hedef göstererek her türlü maddi ve manevi desteği verdi." ifadelerini kullandı. Uraloğlu, Erzurum'da yaklaşık 4 buçuk yıl görev yaptığını anımsatarak, "Erzurum'un ekmeğini yedik, suyunu içtik ve hizmet etmeye çalıştık. Sonrasında da Genel Müdür olarak hizmet etmeye çalıştık. Şimdi de bu görev vesilesiyle inşallah bütün Türkiye'mize olduğu gibi Erzurum'a da hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü Erzurum, duruşuyla, ülkemizin milli manevi değerlerine sahip çıkması ve destek vermesiyle beraber bize her zaman güç vermiştir, destek olmuştur." dedi.

 

"Erzurum'a Hızlı Tren Çalışmalarımız Devam Ediyor"

 

Uraloğlu, Erzurum'un ulaştırmasıyla ilgili yapılan, planlanan ve devam eden çalışmaların olduğunu vurgulayarak, "Bunları da bir program dahilinde, Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla ve İl Teşkilatımızla hayata geçireceğiz." dedi. Erzurum'da Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Bölge Müdürlüğünün resmi olarak kurulduğunu bildiren Uraloğlu, fiili olarak da bütün üniteleriyle kısa zamanda hayata geçirileceğinin altını çizerek, "İlk etapta biz Sivas'tan Kars'a kadar olan mevcut demiryolu hattımızı rehabilite ediyoruz ve buradaki kapasiteyi artırıyoruz. Erzurum'a hızlı tren ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Çok uzatmadan ihalesini yapıp yapım çalışmalarına başlayacağız." şeklinde konuştu.

 

Ulaşımla ilgili Erzurum'da devam eden tünel ile standart yükseltme çalışmalarının projelerinin ve takibinin yapıldığını söyleyerek en kısa zamanda hayata geçireceklerini bildiren Uraloğlu, "Erzurum'u seviyoruz, onun için hizmet etmeye devam edeceğiz. İl Danışma Kurulu'nun Erzurum'a hayırlara ve daha güzel hizmetler yapmamıza vesile olmasını diliyorum. Sizleri saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir
“50 Kanal Türksat 6A Üzerinden Yayın Yapacak”
“50 Kanal Türksat 6A Üzerinden Yayın Yapacak”
Atıklar sanatla geri kazanılıyor
Atıklar sanatla geri kazanılıyor
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR TEKNOFEST’TE
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR TEKNOFEST’TE
Projenin amacı
Projenin amacı
Son Haberler
YEŞİL ENERJİ İLE DAHA GÜÇLÜ SAMSUN!
YEŞİL ENERJİ İLE DAHA GÜÇLÜ SAMSUN!
'Her biri değerli ve kıymetli'
'Her biri değerli ve kıymetli'
Başkan Candal’dan Anadolu Gençlik Derneği’ne Teşekkür
Başkan Candal’dan Anadolu Gençlik Derneği’ne Teşekkür
Sezen: “Gelişim Yolculuğu Cesaretle Başlar”
Sezen: “Gelişim Yolculuğu Cesaretle Başlar”
 Akman, Canik Kaymakamı Sayın Şeref Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Akman, Canik Kaymakamı Sayın Şeref Aydın’ı makamında ziyaret etti....
Çok Okunan Haberler
Seven’den Oğluna Duygulandıran Doğum Günü Mesajı
Seven’den Oğluna Duygulandıran Doğum Günü Mesajı
Esen: “Muhtarlarımızla Geleceğe Dair Kısa Bir Değerlendirme Yaptık”
Esen: “Muhtarlarımızla Geleceğe Dair Kısa Bir Değerlendirme Yaptık”
Yoleri: U18’de Dikkatleri Üzerine Çekiyor
Yoleri: U18’de Dikkatleri Üzerine Çekiyor
“YEŞİL” ULAŞIMLA BÜYÜK TASARRUF
“YEŞİL” ULAŞIMLA BÜYÜK TASARRUF

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.