• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • SPOR
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • MAGAZİN
  • 3. SAYFA
  • Köşe Yazısı
  • KÜLTÜR SANAT
  • SAĞLIK
  • BİYOGRAFİ FOTO GALERİ OTOMOBİL SAMSUN HABERLERİ
  • Ara
SON DAKİKA:
13:59
Gençler Çanakkale'yle Buluşuyor
13:54
BÜYÜKŞEHİR İLE BİLİMLE DOLU BİR YARIYIL TATİLİ
13:53
Karkucak'dan Tepki
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan istemezükçülere Karabağlar'da salvo: Buca ve Karabağlar bahane, Urla'daki rant dostluğu şahane
GÜNDEM
Yayınlanma: 19 Kasım 2022 - 11:12

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan istemezükçülere Karabağlar'da salvo: Buca ve Karabağlar bahane, Urla'daki rant dostluğu şahane

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programlarını Karabağlar'da sürdürdü

GÜNDEM
19 Kasım 2022 - 11:12
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan istemezükçülere Karabağlar'da salvo: Buca ve Karabağlar bahane, Urla'daki rant dostluğu şahane
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programlarını Karabağlar'da sürdürdü. Limontepe, Yaşar Kemal, Cennetçeşme mahallelerinde muhtarları ziyaret eden, Selvili mahallesinde esnaf ziyaretleri yapan Kaya, hemşehri derneklerinin de kapısını çaldı. Programları kapsamında, hizmet binası Karabağlar'da olan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı da ziyaret eden Kaya, Oda Başkanı Celil Anık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ENGELLEYENLER, DEPREM KUŞAĞINDAKİ İZMİR'E İHANET EDİYOR

CHP'li ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesinin Karabağlar'a hizmet etmediğini, üstüne üstlük yapılacak yatırımları engellemek için olağanüstü bir gayret gösterdiklerini belirten Kaya, Karabağlar'da vatandaşa bir dokunduklarını bin ah işittiklerini ifade etti. Kaya, TOKİ eliyle Karabağlar'da yaşayan dar gelirlilere yapılacak konutları dava açarak engelleyen zihniyetin yine işbaşında olduğunu hatırlattı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın askıya çıkardığı, Karabağlar'daki 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanı ile ilgili planlara dava açılmasının yeni bir engelleme girişimi olduğunu belirten Kaya, "Uzundere'de kentsel dönüşümü beceremeyen, eline yüzüne bulaştırıp her şeyi berbat eden CHP'li Tunç Soyer, İzmir'in kıdemli istemezükçü'lerini harekete geçirme kararı aldı. İzmir'in hayrına olan her şeye karşı çıkan TMMOB, İzmir Barosu, Tabip Odası, Karabağlar'daki kentsel dönüşümü engellemek için CHP'li Soyer'in taşeronu olarak işbaşında. Urla'da rant kardeşliği yaptılar, Klazomenai kazılarının yapıldığı, kültürel sit alanı göbeğinde, tamamı özel şahsa ait alandaki CHP'li Büyükşehir'in milyarlık rant planına tek söz edemediler. Karabağlar, Buca bahane, Urla'daki rant dostluğu şahane. CHP'li Soyer'in Urla'daki işini örtmek için Buca Cezaevi arazisine yapılan, kamu yararına olan plan için eylem üstüne eylem yaptılar. Buca'dan sonra şimdi Karabağlar'da el ele tutuştular. İzmir deprem kuşağında. Ve biliyoruz ki, depremin kendisi değil, binalar öldürüyor. Riskli yapıların acilen dönüştürülmesi gerekiyor. Kentsel dönüşümü engelleyerek, deprem kuşağındaki İzmir'e ihanet ediyorlar" şeklinde konuştu.

CHP'YE RAĞMEN KARABAĞLAR'A ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIRDIK

CHP'nin, İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin Karabağlar'a kurulmasını engellemek için her şeyi yaptığını hatırlatan Kaya, "Milletin ve memleketin hayrına hiçbir proje ve yatırım üretmeyen CHP, bizim projelerimize de sonuna kadar karşı çıkıyor. İzmir'in gelişmesi için yapılan her yatırıma karşı çıkan istemezükçü CHP zihniyeti, yatırımlar hayata geçince de karalama derdine düşüyor. Karabağlar'ı üniversite kenti yapmak için yola çıktığımızda, İzmir Demokrasi Üniversitesi'ni Karabağlar'a kazandırmak için gayret göstermeye başladığımızda, buna ilk karşı çıkan CHP'li Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu oldu. Engellemek için her şeyi yaptılar ama başaramadılar. CHP'ye rağmen üniversiteyi Karabağlar'ımıza kazandırdık" dedi.

YAŞAR KEMAL MAHALLESİ'NE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Karabağlar'daki programları esnasında, Yaşar Kemal Mahallesi'ndeki vatandaşların doğalgaz talebi üzerine İzmirgaz yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştiren Kaya, mahalleye kısa zaman içerisinde doğalgaz getirileceğinin sözünü aldı. Yılbaşından itibaren çalışmalar başlayacak.Gezdikleri yerlerde, muhtarlar tarafından aktarılan, doğalgaz talep edilen sokakları tek tek not aldıklarını ve yetkililerle görüşerek sorunu anında çözüme kavuşturduklarını belirten Kaya, "İzmir'de şehrin plansızlığından dolayı doğalgazın dağıtımında, son tüketiciye ulaştırılmasında sorunlar yaşanıyor. Biz buna rağmen tüm imkanları zorlayarak, hemşehrilerimizin doğalgaza ulaşmalarını sağlıyoruz. Yaşar Kemal Mahallesi'ndeki hemşehrilerimiz de kısa süre içerisinde doğalgaz kullanımına başlayacaklar" dedi. Kaya, Karabağlar ilçesindeki son programında, partisinin Vatan Mahallesi Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri ve 1458 nolu Sandık Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir
KAR ALTINDA KESİNTİSİZ SU MESAİSİ: OSKİ 400 PERSONELLE SAHADA
KAR ALTINDA KESİNTİSİZ SU MESAİSİ: OSKİ 400 PERSONELLE SAHADA
“Kalıcı başarı güçlü iş birliğiyle mümkündür”
“Kalıcı başarı güçlü iş birliğiyle mümkündür”
“Çevreci ve Modern Bir Ulaşım Modeli Kuruyoruz”
“Çevreci ve Modern Bir Ulaşım Modeli Kuruyoruz”
Başvuru Süreci ve Bilgilendirme
Başvuru Süreci ve Bilgilendirme
Son Haberler
Gençler Çanakkale'yle Buluşuyor
Gençler Çanakkale'yle Buluşuyor
BÜYÜKŞEHİR İLE BİLİMLE DOLU BİR YARIYIL TATİLİ
BÜYÜKŞEHİR İLE BİLİMLE DOLU BİR YARIYIL TATİLİ
Karkucak'dan Tepki
Karkucak'dan Tepki
Samsun’un Sahadaki Genç ve Aktif İsmi: Yunus Keskin
Samsun’un Sahadaki Genç ve Aktif İsmi: Yunus Keskin
Değişimin Hızlandığı Bu Çağda Fark Oluşturmanın Anahtarı
Değişimin Hızlandığı Bu Çağda Fark Oluşturmanın Anahtarı
Çok Okunan Haberler
ESEN’den 2026 Yılı Mesajı
ESEN’den 2026 Yılı Mesajı
Albayrak’ın Regaip Kandili Mesajı
Albayrak’ın Regaip Kandili Mesajı
Samsun’un Sahadaki Genç ve Aktif İsmi: Yunus Keskin
Samsun’un Sahadaki Genç ve Aktif İsmi: Yunus Keskin
Muğla Çam Balı Uluslararası Platforma Taşındı
Muğla Çam Balı Uluslararası Platforma Taşındı

Ana Sayfa
GÜNDEM
SİYASET
SPOR
DÜNYA
EĞİTİM
EKONOMİ
TEKNOLOJİ
MAGAZİN
3. SAYFA
Köşe Yazısı
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
BİYOGRAFİ
FOTO GALERİ
OTOMOBİL
SAMSUN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MAGAZİN
  • SAĞLIK
  • SAMSUN HABERLERİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.