Tekkeköy Proje Aihl de Ramazan Coşkusu « Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

SAMGİAD Matematik Okulu’nda 23 Nisan Etkinliği

EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET, Yerel haber

İLKADIMLI ÖĞRENCİLERDEN ATIK PİL TOPLAMA PROJESİNE DESTEK

EĞİTİM, EKONOMİ, GÜNDEM, SİYASET, TEKNOLOJİ, Yerel haber

Tekkeköy Proje Aihl de Ramazan Coşkusu

Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Geleneksel İftar buluşmalarının İkincisi gerçekleştirildi.

Program okulun bahçesinde gerçekleştirildi.

Programa Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa UZUNLAR ve Şube Müdürlerimiz Sayın Murat GÜVEN ve Sayın Doğan BİÇİCİOĞLU,
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet DEĞERMENCİ,
İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Kenan KESKİN ve Sayın Ahmet DEMİRCİ,
Samsun Memur-Sen ve Eğitim Birsen Şube Başkanımız Sayın Hamdi YILDIZ ve Başkan Yardımcımız Sayın Ömer YASAN, Tekkeköy Eğitime Destek Platformu Ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Kenan TÜFEK, Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Mehmet TOPÇU ve Mahalle Muhtarlarımız,
Tekkeköy Kent Konseyi Başkanımız Sayın Halil İbrahim SERT, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yönetim kurulları, Öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin pek kıymetli aileleri, Okulumuz İdareci, öğretmen ve personel ile aileleri katılım sağladı.
550 kişinin katıldığı iftar samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

Program öncesinde katılan misafirlerimize okulumuz gezdirildi. Okçuluk etkinliği, floor curling, masatenisi etkinliği yaptırıldı.
Okulumuz öğrencilerinin Kur’an’ı Kerim tilaveti ardından Okulumuz Öğretmeni Hasan SÖYLEMEZ ve Neysema Ney Atölyesinden Mücahit IŞIKLI tarafından Tasavvuf Müziği Dinletisi gerçekleştirildi.
Okul Müdürümüz Ahmet DEBEROĞLU selâmlama konuşması gerçekleştirdi.
Katılımcı misafirlere Hoşgeldiniz diyerek teşekkürlerini sundu. Aile birliğine ve velilerimize, gönül dostlarımıza okulumuzun her yönüyle özel okullarla yarışacak imkânlara kavuşmasında katkıları nedeniyle teşekkürlerini sundu.
Vatan için bayrak için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimize rahmet diledi.
Okulumuzdan bir öğrencinin duasıyla iftar programına geçildi.
İftar ardından semaver çayı ikramı yapıldı.
Gece etkinliğinde Pansiyonda kalan öğrencilerimiz gece aydınlatması ile Halısaha ve Voleybol sahalarında maçlar yaparak eğlendiler.