SEVİNSEK Mİ ÜZÜLSEK Mİ ŞİMDİ ? « Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

SEVİNSEK Mİ ÜZÜLSEK Mİ ŞİMDİ ?

Bu haber 21 Nisan 2021 - 17:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

SEVİNSEK Mİ ÜZÜLSEK Mİ ŞİMDİ ?
Yılport Samsunspor’ da yaşanan son gelişmeler; sadece Samsun ili ve ilçelerinde değil, tüm yurt genelinde önemli bir spor olayına dönüştü !
TRT Spor programı yorumcuları olsun; sosyal medyadaki spor, futbol yorumcuları olsun, herkesi Samsunspor derdi aldı gidiyor !
Herkes işi gücü bırakış; Samsunspor bu sezon sonunda ilk 2 den mi yoksa Play-Off’ tan mı Süper Lig’ e çıkabilir yoksa çıkamayıp mevcut liginde mi kalır diye, herkeste bir telâş ve bekleyiş var !
Doğrusu bir anda tüm Türkiye Futbolu’ nda gündem oluşturduk. İyi güzel de; peki gerçekten ne olacak bu işin, bu gidişin sonu ? Adana Demirspor ile 10 puanlık fark kapandı. O güzeim iç ve dış sahada kaybettiğimiz puanlar, adeta bizlere saç- baş yoldurdu !
Bir de tüm bu sıkıntıar sürerken; Samsunsporlu 3 futbocunun para konusundaki figüranlık ve saçmalıklar, takım içinde huzursuzluğa yol açtı Sonuçta; hasta hasta İstanbul’ dan Samsun’a gelen Kulüp Başkanı sayın Yüksel YILDIRIM; olaya hemen mdahaleedip el koydu ve 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı.
Samsunspor; işte bu olumsuz tablo ve moral bozukluğu ile Bursaspor maçına çıktı ve maçı da 4-1 gibi net bir skorla kazanıp, 58 olan puanını 61′ e yükseltti ancak liderGiresunspor’ u evinde 3-0 mağlup eden Adana Demirspor da puanını Samsunspor gibi 61 puana yükseltti.
Giresunspor ise 63 puanda kaldı ve o da kaybettiği puanlarla işi zora soktu. Bitmedi; 61 puanlı Samsunspor’ u 57 puanla Altay, 57 puanla İstanbulspor, 53 puanla Altınordu ve 49 puanla Keçiörengücü takip ediyor.
Yâni; bu takımlar, ilk 2 ve Play Off için amansız bir yarış içersindeler. Bu arada Yılport Samsunspor ile Adana Demirspor sezon sonunda, ligi aynı puanla ve 2. bitirirse; bu defa ikili averajda üstün olan Adana Demirspor ipi göğüsleyecek.
Tabi; henüz lig bitmedi ve 3 maç kaldı ancak; bu ligde her sonuç olabilir, her bir takımbirbirini yenebilir. İstemediğimiz bir sonuç olursa; o zaman maalesef Samsunspor Play-Off oynayabilir.
Eğer Menemenspor maçını alabilseydik, belki daha umutlu tahminler yapabilirdik ama olmadı. Tek dileğimiz; şimdi bu son 3 maçta, bizim kazanmamızın yanı sıra, rakiplerimizin de puan kayıplarını bekleyeceğiz yoksa işimizhiç de iyi olmaz.
Samsunspor’ umuza başarılar dilerim. Gün birlik ve beraberlik günü, kenetlenme günüdür.
Saygılarımla.
Oktay ZERRİN

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig