TÜYAP Samsun 5. Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor… « Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

TÜYAP Samsun 5. Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor…

Bu haber 23 Eylül 2019 - 8:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TÜYAP Samsun 5. Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor…

TÜYAP Samsun 5.Tarım Fuarı 25-29 Eylül tarihleri arasında kapılarını açarak 5. kez gerçekleştirecekleri, Tarım Fuarı’nın Samsun ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır.

Tüyap Samsun Fuarına yerli ve yabancı büyük firmaların katılacağı beklenilmektedir Fuara Türkiye’nin çeşitli Bölgelerinden Firmaların iştirak etmesi Samsun ve Bölge  Ekonomisine katkı sağlayacağı kaçınılmaz olacaktır.

Samsun ve Bölgesinin son zamanlarda Fuarcılık alanın da atılımları hem Ekonomi  de hem de Tanıtım alanların da Tüyap Fuarcılığın olumlu katkıları ile daha da ivme kazanmıştır.

Ekonominin  sadece Ürün İthal edilerek büyümeyeceğini yaşamış olduğumuz 21. asırda bilmeyen yoktur asıl olan İHRACATTIR.Ürettiğinizi yurt dışına pazarlayamıyor veya satamıyorsanız büyümeden asla bahsedemezsiniz.

Gelişmiş Avrupa Ülkelerin de bugün  Fuarlar,İletişim,Satış,Pazarlama İNOVASYON (“yeni ve değişik birşey yapmak)  bu ve buna benzer çalışmalar günü birlik olmuştur devamlı olarak organizasyonlar düzenleyip Avrupa ya veya Dünya ya açılmanın çalışmalarını yaparlarken BİZLER DE yerimiz de sayacak değiliz Ürettiğinizi satamıyorsanız geçmiş olsun Son derece önemli ve devamlı değişen iletişimi birleştirici güç olarak kullanamıyorsak işte  o zaman Avrupa ile veya Dünya ile kopuk yaşarız bu da bizlerde her alanda geri kalmamazı sağlar.

Onun için böyle organizasyonlar çok önemli ve değerlidir Tüyap Samsun Fuarcılığın yapmış olduğu bu çalışmalar Ekonomiye katkı sağlamak da  kalmayıp  aynı zaman da Bölgenin gelişmesine ve  tanıtımına katkı veren  çalışmaları  toplum olarak desteklenmelidir.

Bu konu da Bilgisine Başvurduğumuz, Tüyap Samsun Fuar Bölge Müdürü Oğuzhan ÇAMAŞ, Samsun Tarım Fuarı’nın bölgenin en kapsamlı fuarı olduğunu “Her geçen yıl fuarcılık konusunda büyüme kaydediyoruz. Bu yıl beşincisini gerçekleştireceğimiz. Samsun Tarım Fuarı, bölgenin en kapsamlı ve en büyük fuarı haline gelmiştir. Fuarımıza bu sene Adana’dan, Balıkesir’den, Sakarya’dan, Diyarbakır’dan katılımcı firmalar geliyor. Bu firmaların geliyor olması fuarımızın güçlendiğini, büyüdüğünü ve kuvvetlendiğini gösterir” dedi.

Yurt dışından 60’a yakın yabancı delegasyonun fuarı ziyaret edeceğini ifade eden Çamaş, “Samsun Tarım Fuarı bölge ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Yurt dışında 60’a yakın yabancı delegasyon fuarımızı ziyaret edecek. Yabancı ziyaretçilerimiz üretici firmalarımız ile iş bağlantıları yapıp görüşmeler gerçekleştirecek. Bu görüşmeler, bölgemiz ekonomisine katkısı oldukça fazla olacak. Alıcı ve satıcıyı birleştirdiğimiz tarım fuarımız sayesinde gerçekleşecek ihracat Samsun ve bölge ekonomisinde pozitif ivme sağlayacaktır” diye konuştu.

 

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, 25-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirecekleri TÜYAP Samsun 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı na başta Samsun ve bölge halkının destek vermesini isteyerek bütün kamuoyunu Fuara davet etti.

 

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN