SANAYİNİN YİĞİTLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI « Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

SANAYİNİN YİĞİTLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Bu haber 27 Mayıs 2019 - 13:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

SANAYİNİN YİĞİTLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Motor ustasından kuaföre kadar birçok meslekten öğrencinin katıldığı ‘Sanayinin Yiğitleri 15 Temmuzun Kahramanları Futbol Turnuvası’nda Futbol Takımı Türkiye üçüncülüğü ve Fair-Play ödülüne layık görüldü.
HER MESLEKTEN OYUNCU KATILDI
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Esnaf ve Sanatkârlar Derneği tarafından Mersin’de yapılan ‘Sanayinin Yiğitleri 15 Temmuzun Kahramanları Futbol Turnuvası’nda İlkadım Mesleki Eğitimi Merkezi Futbol Takımı Türkiye üçüncüsü olma başarısına imza atarken aynı yarışmada Fair-Play ödülüne de layık görüldü. Motor ustasından kuaföre kadar birçok farklı meslekten öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren İlkadım Mesleki Eğitimi Merkezi Futbol Takımına okulda ödül töreni düzenlendi.
KASAPOĞLU’NDAN GEZİ MÜJDESİ
Her meslekten öğrencinin katıldığı ‘Sanayinin Yiğitleri 15 Temmuzun Kahramanları Futbol Turnuvası’nda dereceye giren İlkadım Mesleki Eğitimi Merkezi öğrencilerine kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İlkadım Milli Eğitim İlçe Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve ESDER Samsun Şubesi Başkanı İlhan Aytaş takdim etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu İlkadım Mesleki Eğitimi Merkezi Futbol Takımına ücretsiz Çanakkale Gezisi müjdesi verdi.
Köksal ÖNER
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig