BAFRA HACINABİ SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ « Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

BAFRA HACINABİ SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Bu haber 22 Kasım 2021 - 11:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

BAFRA HACINABİ SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Emin Kar 2021-2022 Süper Amatör Futbol Sezonu,ligin 3. Hafta maçnda; Bafra Hacınabispor Bafra Şehir Stadyumu’ nda Havza Belediyespor’u konuk etti.

Bafra Hacınabispor yöneticilerinden Avukat İsmail Arda maçın hakemlerine çiçek takdim etti Bafra hacınabispor yöneticilerinden, Basın Danışmanı Oğuz Türk de emniyet mensuplarına çiçek takdim etti

Karşılaşmaya oldukça istekli ve arzulu başlayan Bafra Hacınabispor; üst üste girdiği pozisyonlarda golü bulamayınca, ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

ikinci yarı başlarken Bafra Hacınabispor iki değişiklik yaparak maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan tarafdı.

Maçın 75. dakikasında Hacınabispor’dan Celil’in ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle , maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bafra Hacınabispor kaptanı Yunus’ un vuruşunda top direkten dönerken, topu takip eden Hacinabispor adına Celil topu ağlara gönderince, ev sahibi Hacınabi Spor’ U 1- 0 öne geçirdi.

ikinci yarıda oyuna giren Mert Çakır maçın 80 dakikasında 2. sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Havza spor beraberlik golü arasa da etkisiz ataklarla Hacınabispor’ un üzerine gitmeye başladı.

Bu dakikalarda kontra ataklarla rakip kaleye gitmeye çalışan Hacınabispor yakaladığı pozisyonda Cüneyt’in ceza sahası içerisine gönderdiği topu, arka direkte Emre yakın kaleye göndererek Hacınabispor u 2- 0 öne geçirdi.

Hakem 7 dakikalık uzatma gösterdi ve bu uzatmalarda başka da gol olmayınca sahadan Hacınabispor 2-0 üstünlükle ayrılarak, puanını 7′ ye çıkararak grubunda Liderliğe yükseldi.

Maçtan sonra görüşlerini belirten Hacınabispor yöneticilerinden Arif Öztürk şunları  söyledİ :

” Bugünkü maç bizim açımızdan çok önemliydi çünkü; dün Lider Alaçamspor  1930 Bafraspor ile berabere kalınca, Hacınabispor’ a liderlik fırsatı doğmuştu. B unu iyi değerlendirerek liderliğe yükseldik.

İnşallah önümüzdeki hafta Terme deplasmanından da 3 puanla dönerek, hedeflediğimiz Play- Off’lara kalmak, oradan da takımımızın her zamanki gibi amacı ve arzusu olan BAL Ligi’ ne yükselmektir.

Bugün bir kez daha gördük ki Bafra halkı, futbola hasret kalmış.  Dün Bafra 1930 Alaçamspor maçında da seyircinin yoğunluğu ve bugün de yine  tirübünlerin dolu olması; bize Bafra’da futbolun ne kadar özlendiğinin bir işaretidir.

Aslında yöneticiler olarak; elimizden geleni yapıp, Bafra Hacınabispor u inşallah Bal Ligi’ ne taşıyıp, önümüzdeki sezon Bafra Fk ( Futbol Kulübü ) olarak devam edeceğimiz Lig, BAL gibi olur diyor ve herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

 HACINABİ SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig