2019 – 2020 Eğitim Yılı Başladı… « Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

2019 – 2020 Eğitim Yılı Başladı…

2019 – 2020 Eğitim yılı Başladı öğrencileri heyecan sardı.

Eğitim ve Öğretim her insan da olduğu gibi Anne karnın da başlar hayatının son evresine kadar devam eder.

İşte bu duygu ve hissiyatla Ana okulu öğrencilerin den Yiğithan İSKENDER ,Okulun ilk günü heyecanı ile Ailesinin almış olduğu kıyafetleri daha okul akşamından giymesi ve heyecanlanması yarınlarda emanet edeceğim bu ve buna benzer öğrencilerimiz  olduğu sürece millet olarak sırtımız asla yere gelmeyecektir.

9/9/ 2019 Pazartesi itibarı ile yaklaşık 18 milyon öğrenci için ders zili çalacak Ana okulu öğrencileri için ise 10 Eylül salı günü start verilecek.

Tabi bu konu da Velilere de büyük bir görev düşmektedir çocuğunuzun eğitim ve öğretimi ile sizlerde görevler düşmektedir okulu sık sık ziyaret ediniz öğretmenleri ile devamlı olarak bilgi alış verişin de bulununuz

Okul da sadece öğretmenin görevi değil çocuğunuzun okula alışması arkadaşları ile diyalog sağlaması okula bırakmış olduğunuz öğrencilerinizi yarınlara ve geleceğe hazırlamak öğretmenin vazifesi olduğu gibi sizlere de görevler düşmektedir.

Yarınlar da geleceğimiz ışıklarımız ve ümitlerimiz olan bütün öğrencilerimizin yeni öğretim yılının öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize hayırlı olmasını diler,

Başarılarının artarak devam etmesini dileriz.