‘2018 Yılı Spor Ödülleri Töreni’ « Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

‘2018 Yılı Spor Ödülleri Töreni’

Bu haber 23 Şubat 2019 - 12:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Osman Kaymak İlkadım Belediyesi tarafından Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen, ‘2018 Yılı Spor Ödülleri Töreni’ne katıldı.

Vali  Osman Kaymak, Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcuların bir araya geldiği ‘2018 Yılı Spor Ödülleri Töreni’ne katıldı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un açılış konuşmasının ardından yaptığı konuşmada, Samsun’un spor altyapısı açısından üst sıralarda yer aldığını dile getiren Vali Osman Kaymak, “ Samsun her branşta spor altyapısına kavuştu. Bundan dolayı devletimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlar ilimizdeki tesisleri en iyi şekilde kullanıp buralardan geleceğin sporcularının yetişmesi çok anlamlıdır. Lütfen çocuklarımızı spor salonlarımıza gönderelim. Ben bir spor tesisinin önünden geçtiğimde mutlaka ışıklarının yanmasını istiyorum. Buralarda her zaman çocuklarımız değil, bütün yetişkin insanlarda spor yapsınlar. Spor yapmak isteyen gençlerimizi ve vatandaşlarımızı Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne veya Belediyelerimize bağlı tesislere müracaat etsinler.” dedi.

Samsunspor Samsun’un markasıdır diyen Valimiz Sayın Osman Kaymak “Yeni yönetimin Samsunspor’a yapılan yatırımlarla hepimizin umudu beklediğimiz süper lige çıkmasıdır. Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık Bey’in bizlerden istediği çok önemli bir beklentisi var. Diyor ki; takımı biz bir defa çıkartabiliriz ama bu takım ligde sürekli kalması içinde çok ciddi alt yapıya ihtiyacımız var. Artık Samsunlu çocukların bu takımı beslemesi gerekiyor. Bizler yüksek rakamlarla dışarıdan sporcu almamalıyız. O yönüyle ben İsmail Bey’in önerisini destekliyorum ve takdir ediyorum. Hep birlikte gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerek ilçe belediyelerimiz ve Valiliğimiz el ele vererek kulübümüzün bu isteğini karşılamalıyız. Samsunspor’un inşallah gelecekte bu tür sorunlar yaşamaması lazım diye düşünüyorum.” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 19 Mayıs 1919’un 100. Yılında çok ciddi hazırlıklar yapıldığını belirten Valimiz Sayın Osman Kaymak konuşmasının sonunda, “Tüm Türkiye’de özellikle Samsun, Amasya, Erzurum, Sivas ve Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde kutlamalara yönelik bugün resmi gazetede kararname yayımlandı. Bu bizim için çok önemlidir. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza şahsım ve Samsun halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile yarışma ve şampiyonalarda derece alan tüm sporcu gençlerimizi ve İlkadım Belediyemizi tebrik ediyorum.” dedi

Konuşmasının ardından Valimiz Sayın Osman Kaymak, Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında çeşitli branşlarda dereceye giren sporcuların ödüllerini, protokol üyeleriyle birlikte verdi.

Ödül törenine ayrıca Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri, sporcular ve aileleri katıldı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig