Buz,3 puan için İnegöl’e gideceğiz” dedi. « Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

Buz,3 puan için İnegöl’e gideceğiz” dedi.

Bu haber 16 Ekim 2019 - 14:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yılport Samsunspor deplasmanda oynayacağı İnegölspor maçının hazırlıklarını çift kale maç ile sürdürdü. Antrenmanda yaşanan tartışmanın ardından Teknik Direktör İrfan Buz çalışmayı yarıda kesti.

Yılport Samsunspor deplasmanda oynayacağı İnegölspor maçının hazırlıklarını çift kale maç ile sürdürdü. Antrenmanda yaşanan tartışmanın ardından Teknik Direktör İrfan Buz çalışmayı yarıda kesti.

Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz İrfan Buz yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri, pas çalışması ve çift kale maçın ardından son buldu. Ahmethan Köse ise Fizyoterapistler Erdoğan Akçiçek ve Oğuzhan Şimşek eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın sonlarına doğru bir pozisyonun ardından Ferhat Çulcuoğlu ile Okan Dernek arasında yaşana tartışma diğer oyuncuların müdahalesi ile kavgaya dönmeden önlendi. Bu olayın üzerine takımı saha içinde toplayan İrfan Buz yaptığı çok set konuşmanın ardından antrenmanı bitirdi.

Teknik Direktörümüz İrfan Buz, 4-0 kazanılan Kırklarelispor maçı ile Pazar günü deplasmanda oynayacağımız İnegölspor maçlarını değerlendirdi.

İlk olarak 4-0’lık Kırklarelispor maçını değerlendiren İrfan Buz, “Kendi sahamızda Kırklareli’ne karşı oynadığımızda 4-0 net bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Çünkü onun öncesinde 2 tane beraberliğimiz var. O yüzden puan kaybına tahammülü olmayan bir müsabakaya çıktık. Futbolcu kardeşlerimiz rakibe hiçbir pozisyon vermeden kazandık. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Önümüzdeki İnegölspor müsabakasına iyi hazırlanıp 3 puan için İnegöl’e gideceğiz” dedi.

İnegöl’den 3 puanla dönmek istediklerini ifade eden İrfan Buz, “İnegölspor dengeli ve genç bir takım. Kendi sahalarında almış oldukları 9 puan var. Ona göre bizde kendi oyun stratejimizi belirledik. Deplasmanda veya kendi sahamızda nerede olursa olsun golü bulmak istiyoruz. Amed maçında da aynı şekilde gol pozisyonlarına girdik ama atamadık. Özellikle son toplarda, son vuruşlarda yakaladığımız fırsatları iyi değerlendirmemiz gerekiyor. İnegöl’den istediğimiz 3 puan” diye konuştu.

Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan İrfan Buz, “Futbolcularımız Kırklarelispor maçında iyi oynadı. Kanatlardan da iyi çıkışlarımız oldu. Bu konuda daha iyi olmamız gerekiyor. Biz daha önceki müsabakalarımızda kötü oynamadık” şeklinde konuştu.

Antrenmanda yaşanan gerginlikle ilgili soruyu da cevaplayan İrfan Buz, aşırı hırsın bazen böyle olaylara sebebiyet verebildiğini ve olayı aile içinde çözeceklerini söyledi.

kaynak samsunsporluyuz.com

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig