GELECEĞE DAHA EMİN BİR ŞEKİLDE BAKACAĞIZ « Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

Adanaspor Akhisar Belediyespor Alanyaspor Antalyaspor Beşiktaş Bursaspor Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği İstanbul Başakşehir Kardemir Karabükspor Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Osmanlı Spor Trabzonspor

GELECEĞE DAHA EMİN BİR ŞEKİLDE BAKACAĞIZ

Bu haber 04 Ocak 2019 - 8:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

GELECEĞE DAHA EMİN BİR ŞEKİLDE BAKACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin hayata geçirilmesiyle birlikte birleşmesi beklenen kurumlar arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı bulunan KYK İl Müdürlükleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri de bulunuyordu. Yapılan değişikliğe göre, Samsun’da KYK İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tek bir kurum haline getirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığının yaptığı atamaya göre ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine getirilen KYK İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu yeni görevine başladı.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Görev alınmaz verilir. Bu vesileyle gençlerimizin sporla, sağlıkla, yurtlardaki kaliteli ortamlarda eğitim ve sosyal faaliyetlerle beraber geleceğe daha emin bir şekilde bakmasını sağlayacağız” dedi.

GÖREVİN AĞIR OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ
Yeni görevi hakkında açıklamalarda bulunan Kasapoğlu,” Uzun yıllardır KYK Bölge ve İl Müdürlüğü görevlerinde bulundum. Şimdi ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından verilen görevin ağır olduğunun farkındayız. Çünkü bünyemizde spor, gençlik hizmetleri ile yurt hizmetleri var. Müdürlüğümüz, Samsunumuzun önünü açarak, gençliğe hizmet ederek, gençleri sporla buluşturarak ve daha fazla spor yaptırarak yurtlarımızdaki öğrencilerimizin barınmalarına, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerine fayda sağlayacak” dedi.
YILPORT SAMSUNSPORUMUZ ÇOK İYİ GİDİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun açmış olduğu ufukta ilerleyerek gecelerini gündüze katarak gençlere fayda sağlayacak işler yapacaklarını belirten Kasapoğlu, “Sporda, gençlik hizmetlerinde ve yurtlarda güzel işler yapacagız. Yılport  Samsunsporumuz çok iyi gidiyor. Güzel ve inanmış bir ekip var. İnşallah her geçen gün hak ettiği yerin üzerinde olacak. Ekibe inanmış bir kadro var. Samsun’da zaten Samsunspor’una destek veriyor. El biriyle Samsunsporumuz hak ettiği yere gelmiş olacak” diye konuştu.
BİRLİKTE DE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ’
Samsun’un spor açısından oldukça zengin bir şehir olduğuna dikkat çeken Kasapoğlu, “2017 Deaflympics Oyunları Samsun’da gerçekleştirildi. Samsunumuzu inşallah el birliğiyle daha iyi yerlere getireceğiz. Devlette devamlılık esastır. Devralınan bayrak devam edecektir. Arkadaşlarımız birçok hizmet yaptı burada. Bu ekipteki arkadaşlarımızla birlikte de güzel işler yapacağız. Cumhurbaşkanımızın himayesinde, gençlerimizin sporla, sağlıkla, yurtlarda ki kaliteli ortamlarda eğitim ve sosyal faaliyetleriyle beraber geleceğe daha emin bir şekilde bakmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig