Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberler

SAMGİAD Matematik Okulu’nda 23 Nisan Etkinliği

EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET, Yerel haber

İLKADIMLI ÖĞRENCİLERDEN ATIK PİL TOPLAMA PROJESİNE DESTEK

EĞİTİM, EKONOMİ, GÜNDEM, SİYASET, TEKNOLOJİ, Yerel haber

“Yeni Çağın Odak Noktası Akıllı Ulaşım Sistemleri”

EKONOMİ, GÜNDEM, OTOMOBİL, SİYASET, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

1991 MEZUNLARI SINIFLARINDA BULUŞTU

EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET

Murat Genç /ANKARA

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İBRAHİM ÇİFTÇİ BAŞKENT'TE  ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR   

MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adaylardan İbrahim Çiftçi ve Funda Gülerer, Gölbaşılı esnafları ziyaret etti.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Av. Serdar Tekin“in de eşlik ettiği ziyaretlerde adaylar, esnafların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri hakkında bilgi verdiler.İrahim Çifiçi ayrıca bugün  Mamak ilçe Bşk. Av. Mustafa Esen“i ANKARAd Ziyaret etti.

Aday olduğu ilk günden itibaren gündemden düşmeyen MHP Milletvekili Adayı İBRAHİM ÇİFTÇİ resmi sosyal medya hesaplarından ziyaretlerine ilişkin görseller paylaşmaya devam ediyor.

MHP Milletvekili Adayı biyografisi hakkında resmi internet sitesinde ise kendi diliyle hayatını şu cümlelerle özetliyor.

HAKKIMDA

          21 Kasım 1958 yılında Ankara’da Kömüşini Köyünde doğdum . İlkokulu Kömüşini Köyü İlkokulunda bitirdim . Ortaokulu Dikmen Öveçler Orta Okulunda , liseyi ise Ankara Atatürk Lisesinde tamamladım . Atatürk Lisesi siyasi mücadelemin zirve yaptığı yer oldu . Aktif mücadele içerisinde Ülkü Ocakları’nın değişik kademelerinde görevlerde
bulundum . Üniversite hayatım bugünkü adı Gazi Üniversitesi olan Ticaret – Turizm’de başlayan Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Muhasebe – İşletme Ana Bilim Dalından tamamladım . Bu süreç ve mücadele atmosferinde cezaevleri ile tanıştım . 1989/1991 yılları arasında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme bölümünde yüksek lisans yaptım . Bu zaman diliminde cezaevleri ve mahkemeler dönemi ile uğraştım . 1975 yılında tutuklandım . 3 Ağustos 1979 yılında benim şahsımda Türk Milliyetçiliğine verilen ilk idam cezasını bir şeref yaftası olarak boynuma astılar . Bu tarihten sonra Ankara sıkıyönetim mahkemelerinde muhtelif zamanlarda 6. kere idam cezasına muhatap oldum . 1987 yılı sonunda Askeri Yargıtay Daireler Kurulu kararı ile hakkımda verilen idam cezası kararları kaldırarak beraatime karar verildi ve bende hayata döndüm . MHP – MÇP birleşmesi sürecinde merhum Başbuğum Alparslan Türkeş Bey’in safında yer alarak Ülkücü Hareketin birliğinin Başbuğumuzun etrafında ve liderliğinde gerçekleşebileceğini, o günün şartlarında ortaya koyarak MHP’de yerimi aldım . Başbuğumuzun hakka yürüdüğü Nisan 1997 yılına kadar MKYK üyesi olarak görev yaptım. 1997 yılında Başbuğun ölümü üzerine yapılan genel başkanlık seçimlerinde Genel Başkan adayı oldum . 4 Kasım 2012 yılında olağan Genel Kurulda yeniden MHP MYK üyesi oldum.